Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 trucuri pentru a fi motivat

Tags: management, dezvoltare personala, motivatie, automotivare

Este nevoie de efort constant pentru a fi motivat. Nimeni nu a ajuns la starea de maretie, nimeni nu si-a implinit visurile fara a intampina si oarecare opozitie. Acestea sunt concluziile la care ajungem, daca analizam viata catorva oameni de succes. Cei care cred ca succesul se bazeaza pe circumstante financiare sau situationale intamplatoare, inseamna ca nu au ajuns niciodata sa stie cum e sa umblii in pantofii unui om realizat.
Care sunt deci retetele succesului? Nu stim, dar va putem da catvea sugestii de ingrediente …

Cateva linguri bune de gandire pozitiva:

Cu totii am asistat la oftatul condescendent al celor din jur cand au auzit pe cineva care propunea o iesire aparent ridicola dintr-o anumita situatie. Dar ganditi-va ca nimeni nu ar putea sa le spuna celor care manageriaza echipe de sport de top ca nu pot crea CAMPIONUL. Ce-ar fi atunci daca v-ati crea si voi propria echipa de sustinere care sa va intareasca cand faceti vreo entorsa sau va alegeti cu vreo julitura cadou din partea vreunui oponent.

O felie generoasa de automotivare:

Tineti un post-it cu un mesaj motivant undeva la vedere, pe oglinda sau pe ecranul calculatorului. Scrieti-va regulat mesaje de incurajare pe frigider.

Propuneti-va sa va proviti in ochi de fiecare data cand treceti pe langa o oglinda si spuneti-va ceva inspirational. Cu voce tare, daca sunteti acasa sau in soapta, daca sunteti la birou.

Un strop de meditatie:

Daca stati un pic de timp in singuratate pentru a reflecta in ce pozitie va aflati in relatie cu scopul stabilit poate fi benefic pentru a elimina cateva cute care au aparut sau pentru a fi recunoscatori ac acestea nu exista.

Distractie proaspat tocata:

Alocati timp pentru activitati distractive care nu au legatura cu scopul pe care vi l-ati propus. Bucurati-va de un film, de o seara in oras, de un concert. Vedeti ce mai fac prietenii. Invigorati-va entuziasmul pentru a va reintoarce cu forte proaspete la obiectivele concrete.

Asezonati cu muzica:

Ascultati muzica pentru a va imbunatati starea de spirit, indiferent de genul ei. Evitati melodiile triste.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016