Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Acum poti renunta mai usor la lucrurile nocive

Tags: dezvoltare personala, obicei, nociv, metoda, renuntare, viitor

Ca renunti maine, ca renunti azi, decizia iti apartine. Sau, mai bine zis, nehotararea sta numai in mainile tale. Nu de putine ori amanam totul pentru a doua zi. Cum bine se spune, orice dieta incepe maine.


Si maine par sa se iveasca toate oportunitatile si tot maine pare sa aduca toate sansele din lume. In vreme ce incarcam cu sperante multiple ziua de maine, sa nu uitam ca cea de azi ne poate oferi exact aceeasi cantitate de oportunitati, cu o singura conditie: sa actionam.

Daca ne e greu sa renuntam la ceva, cautam diferite metode prin care sa ne schimbam un obicei sau prin care sa uitam de o problema care nu e in aria noastra de rezolvare si control. Iata cateva metode neconventionale prin care putem uita mai usor de ceea ce nu ar trebui sa ne mai ingrijoreze.

1. Scrie ce te framanta pe o foaie si da-i foc.

Ai crede ca o astfel de metoda nu are niciun rezultat, insa vei simti ca ti-a fost luata o povara de pe umeri. Chiar daca ti se pare un cliseu sau o scena vazuta in filme, un astfel de gest ne ofera senzatia cat se poate de reala ca ceva s-a incheiat.

2. Da cu banul.

Joaca-te cu o moneda si alege ce sa faci mai departe. Daca-i pajura, mergi mai departe. Daca-i cap, uiti si mergi mai departe. Ori de cate ori iti vin in minte aceleasi griji, joaca acest joc pentru a-ti reaminti ca cea mai buna solutie si singura e sa mergi mai departe si sa privesti cu incredere spre viitor.

3. Priveste-i pe ceilalti.

Ia un loc pe o banca intr-un parc sau pe o strada si priveste-i pe oamenii care trec prin fata ta. Aminteste-ti ca orice om de pe lumea asta are un destin al sau, la fel de complex ca al tau si ca fiecare in parte trebuie sa se infrunte cu diferite probleme. Nu uita ca deciziile noastre sunt cele care ne-au adus in prezent.

Un om se poate schimba si poate adopta nenumarate metode pentru a ajunge unde isi doreste. Important este sa ne traim propriul adevar, sa ascultam de noi si sa luam deciziile despre care instinctul ne spune ca sunt bune.

Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016