Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afara cu negativitatea din casa!

Tags: dezvoltare personala, negativitate, ganduri pozitive, schimbare, scenariile negative

Daca nu suntem atenti la noi si daca nu vrem sa invatam lucruri noi despre noi, vom ajunge sa facem mereu aceleasi greseli, sa aplicam aceleasi tipare eronate, fara sa intelegem de ce facem ceea ce facem si ajungand sa ne dam dreptate de fiecare data cand viata noastra se conduce, de fapt, dupa o profetie auto-implinita.

Orice ne nemultumeste la o situatie sau la alte persoane trebuie analizat mai intai in noi fiindca vina este de prea putine ori in intregime a unor factori exteriori. In plus, privind situatia per ansamblu, felul in care arata viata noastra in prezent se datoreaza deciziilor pe care le-am luat noi singuri de-a lungul timpului si pe care le luam in continuare.

Gandeste pozitiv si pastreaza-ti calmul. Renunta la negativitate si incearca sa fii mereu un om care sa ii inspire pe ceilalti. Te vei schimba si tu odata cu gandurile tale. Nu iti fie teama si nici rusine sa gandesti pozitiv si nu te sfii in fata celor care cred ca optimistii merg numai pe nori si pierd contactul cu realitatea.

Vara-le sub nas cartea lui Bertrand Russell, "In cautarea fericirii", sau vezi-ti, pur si simplu de ale tale. Ceea ce functioneaza pentru tine e cel mai important, iar convingerile tale nu trebuie sa depnda de convingerile altor oameni. Daca poti sa inspiri, inspira. Nu incerca sa iti consumi energia acolo unde nu este cazul. Fericirea trebuie sa vina din interior, nu poate fi varata cu forta in inima cuiva.

Spune-i negativitatii ca nu ai timp de aiurelile ei si devino un om mai bun cu ajutorul gandurilor la care va trebui sa fii mult mai atent. Fii pe faza atunci cand iti dai seama ca incepi din nou sa vezi totul in nuante cenusii si inlocuieste scenariile negative (intotdeauna indepartate de realitatea concreta) cu finaluri pozitive.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016