Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce sta in calea unui succes mai mare

Tags: dezvoltare personala, creativitate, constrangeri, obstacole, creativa

Stii ca poti mult mai mult de-atat. Totusi, ceva pare sa stea in calea unui succes mai mare, un succes de care stii ca esti in stare. Ce se ascunde in spatele acestor factori care te impiedica sa ajungi acolo unde iti doresti? Ce se afla intre tine si succesul la care visezi?
Doua motive ar putea fi principalele vinovate daca te afli intr-o astfel de situatie: gandesti prea mult fara sa actionezi si mintea ta, desi creativa, nu se concentreaza deloc.

De prea multe ori gandim prea mult si uitam sa mai actionam. Nu rezolvam nimic daca avem doar ideile. Actiunea este singura cale prin care ne putem transforma visele in realitate. Daca ne intrebam doar cum am putea sa le indeplinim, fara sa trecem si la fapte, nu vom ajunge nicaieri. Daca incercam sa evitam obstacolele si provocarile, nu vom face decat sa le inmultim. Daca asteptam pana cand toate imprejurarile vor fi mai bune sau aproape de perfectiune, atunci trebuie sa stim ca ne vom petrece intreaga viata asteptand.

Cele mai mari reusite sunt cele pe care le-am inceput cu ce aveam in momentul in care am decis sa trecem la actiune. Altfel, niciun moment nu va fi mai potrivit.

In al doilea rand, trebuie sa stim ca nu libertatea deplina ajuta mintea sa fie mai creativa. Din contra, anumite constrangeri ne fac sa fim mult mai creativi. Libertate completa face ca posibilitatile sa fie infinite, iar asta, mai departe, va face ca eforturile noastre sa fie imprastiate si lipsite de o directie anume.

Adeseori insa, constrangerile pe care le impunem singuri ne pot forta sa privim provocarile in mod diferit, iar asta ne poate face sa ajungem la idei mai practice si la inovatie. Doar atunci vom reusi sa gasim cel mai bun raspuns la o singura intrebare.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016