Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 intrebari esentiale pentru imbunatatirea continua a vietii

Tags: intrebari de adresat, imbunatatirea vietii, dezvoltare personala, viata, evolutie

Daca vrei sa devii un om de succes si sa evoluezi in mod continuu, adreseaza-ti urmatoarele intrebari la sfarsitul fiecarei zile.
1. Care este cel mai bun lucru care mi s-a intamplat astazi?
Ai facut ceva care te-a facut sa te simti mandru, fericit sau recunoscator? A existat vreun moment de fericire sau de realizare? Retraieste acest moment pentru o clipa. Avem nevoie de cat mai multe astfel de clipe in viata, astfel ca este important sa  rememorezi toate momentele pozitive din ziua respectiva. De multe ori nu suntem recunoscatori pentru ceea ce avem. Aceasta intrebare ne ajuta sa adoptam o atitudine mai pozitiva, sa fim mai fericiti si mai recunoscatori pentru ceea ce avem.
 
2. Ce as fi putut face mai bine astazi?
Poti invata anumite lectii din experientele traite in ziua respectiva? Ai facut anumite greseli pe care ti-ai dori sa le eviti in viitor? Ce fel de imbunatatiri poti implementa?
 
3. Care este cel mai important lucru pe care il pot realiza maine?
Care este activitatea sau sarcina care conteaza cel mai mult? Daca obisnuiesti sa iti notezi lucrurile pe care le ai de facut, aceasta sarcina ar trebui sa se afle in fruntea listei. Gandeste-te cum poti rezolva aceasta sarcina in prima parte a zilei. Este important sa te concentrezi asupra lucrurilor cu adevarat importante din ziua urmatoare.
 
4. Ce activitate noua as putea incerca maine?
Viata ar trebui sa fie o aventura - o calatorie plina de descoperiri. Trebuie sa incerci lucruri noi in fiecare zi, indiferent de varsta sau statut social. Ce fel de experienta sau abordare noua poti incerca maine?
 
5. Care sunt cele mai importante persoane din viata mea si ce fac eu pentru acestea?
Concentreaza-te asupra persoanelor pe care le iubesti cu adevarat: sotul/sotia, partenerul de viata, parintele, copilul, etc. Le-ai spus si, cel mai important, le-ai demonstrat acestor persoane ca iti pasa cu adevarat de ele? Ce poti face maine pentru a le ajuta, a le descreti fruntile sau a le surprinde? De cele mai multe ori suntem atat de ocupati incat ii neglijam pe cei mai importanti oameni din viata noastra.
 
Acestea sunt cele cinci intrebari care te vor ajuta sa iti imbunatatesti viata. Adreseaza-ti-le in fiecare seara, inainte de culcare!
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016