Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce trebuie sa stii neaparat inainte de a renunta

Tags: dezvoltare personala, succes, fericire, echilibru

Nu-i usor sa renunti la visul tau, nu-i asa? Dar poate simti ca nu mai poti face niciun pas inainte sau nu mai ai incredere ca vei reusi. Acestea sunt doar sentimente pe care le-au avut si cei care au reusit. Diferenta e ca ei nu au renuntat.
Iata cateva dintre lucrurile pe care poti sa ti le reamintesti inainte de a renunta sa-ti implinesti visul:

1. Dai gres abia atunci cand te multumesti cu esecul. Nu inseamna ca dai gres decat atunci cand alegi sa renunti desi ti se ofera ocazia de a merge mai departe. Si uneori trebuie sa dai gres de o mie de ori inainte de a avea succes. Iar asta inseamna doar ca sunt trepte pe care trebuie sa urci, nu esecuri.

2. Ce ai invatat e ceea ce conteaza cu adevarat. Viata iti ofera o a doua oportunitate. Se numeste maine. Dar aceasta noua sansa nu va insemna nimic daca nu ai invatat din experientele de azi. Trebuie sa stii care sunt problemele ca sa iti aduni fortele si trebuie sa stii sa razi cand faci o greseala si sa inveti din ea, in acelasi timp.

3. Vremurile mai grele fac parte din echilibrul vietii. In viata trecem prin momente mai grele, dar si prin momente fericite. Radem, plangem, ne luam la revedere si cunoastem oameni noi. Cine ai fost, cine esti si cine vei deveni sunt trei oameni diferiti. Nu te impiedica de cine ai fost candva. Invata sa cresti de la o zi la alta.

4. Succesul e un mod de a trai. Nu-ti lasa problemele sa te reprezinte ca individ. Nu tot ce se intampla in viata se va petrece asa cum te astepti. Din cauza asta trebuie sa renunti la asteptari, sa traiesti in prezent si sa te lasi dus de val in timp ce te bucuri de schimbarile vietii. Succesul nu e ceva ce castigi brusc intr-o zi, ci ceva ce inveti si dezvolti pe masura ce faci fata greutatilor vietii.

5. Nu, nu se presupune ca ar trebui sa fie usor. Doar fiindca azi nu esti unde vrei nu inseamna ca nu vei fi acolo intr-o buna zi. Daca oamenii care au deja succes s-ar opri, succesul lor s-ar opri odata cu ei tocmai pentru ca, asa cum am mai scris, succesul e un mod de a trai, de a merge mai departe, de a munci in continuare. Greutatile peste care dai sunt acolo ca sa ii tina deoparte pe cei care nu isi doresc acelasi lucru la fel de tare ca tine.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016