Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce inseamna, de fapt, sa lucrezi pentru tine?

Tags: dezvoltare personala, afacere, incredere, plan, succes

Atunci cand folosesti timpul in folosul tau, vei incepe nu doar sa muncesti diferit, ci sa si gandesti diferit. Timpul capata alte valori, iar munca se va traduce prin efort sustinut care va insemna o rasplata constanta a pasilor pe care ii faci pentru propria-ti reusita.
Timpul va fi apreciat in bani in masura in care un minut pe care nu il vei munci va insemna ca ceva din afacerea ta stagneaza. Atentie insa la acel echilibru pe care trebuie sa il pastrezi si la incadrarea afacerii tale intr-un sistem care sa iti aduca mai mult timp liber, satisfactie si castig prin propria munca si nu program de munca de 24 de ore si viata personala inexistenta.

Cunostintele noastre inseamna moduri de a face mai mult, iar a sti mai mult, a deveni mai bun in domeniu inseamna doar a constientiza ca muncim pentru noi si ca e datoria noastra sa ne folosim cunostintele intr-un mod cat mai productiv.

Timpul inseamna bani, insa trebuie sa ne amintim ca timpul este mai pretios decat banii si ca succesul inseamna sa gasim un mijloc de a castiga mai multi bani avand mai mult timp liber si nu invers. Nu ne va aduce nicio satisfactie o viata in care nu ne vom putea bucura nimic doar pentru ca am ales sa muncim pentru noi si am uitat sa ne urmam pasiunea, alegand in schimb sa ne amanam fericirea dupa ce vom fi castigat o anumita suma de bani.

Cifrele din cont nu definesc succesul unei afaceri, ci satisfactia de a fi ajuns acolo unde ne-am dorit pentru ca am decis sa facem  ceea ce vrem cu adevarat. Trebuie sa ingustam timpul folosit pentru munca si nu sa-l extindem. Daca vom cadea in aceasta extrema, vom ajunge in cel mai scurt timp intr-o situatie fara iesire deoarece nu putem face 25 de ore din 24.

Vorbim de crearea unei conducte financiare care sa asigure un venit chiar si atunci cand noi nu muncim. Astfel, aceste lucruri pot fi stabilite indiferent de domeniul in care alegem sa ne dezvoltam afacerea, insa toate eforturile ar trebui canalizate catre acea directie tocmai pentru a nu ajunge in punctul critic mentionat mai devreme.

Atunci cand stim ce ne dorim, intelegem ce vrem, ne cunoastem abilitatile si pasiunile (si alegem, totodata, sa ni le dezvoltam in permanenta), prea putine lucruri ne mai opresc de la a ajunge acolo unde ne dorim.

Cu rabdare, curaj, incredere si munca putem sa ajungem acolo unde ne propunem. Chiar daca o afacere prin propriile forte poate sa ne sperie, trebuie sa nu uitam ca daca nu iesim din zona de confort,  nu vom reusi sa crestem. Atata timp cat facem aceleasi lucruri, vom primi exact aceleasi lucruri.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016