Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cere si ti se va da?

Tags: reusita, succes, bani, relatii, munca

Nu suntem indreptatiti sa primim multe dintre lucrurile pe care le primim si pe care am ajuns sa credem ca trebuie sa le primim. Banii ar fi unul dintre acestea. Exista situatii in care lipsa acestora ii poate face pe oameni sa creada ca trebuie sa primeasca in continuare fara sa faca ceva pentru a-i castiga, pentru a avea parte de banii cuveniti.
Reusita. Succesul nu trebuie privit ca un element care trebuie sa ni se cuvina si noua doar pentru ca alti oameni au parte de el. Privit ca ceva la care ravnim, nu vom atinge niciodata adevarata multumire. Ni se cuvin lucrurile pentru care muncim. Iar cand muncim si suntem si pasionati de ceea ce facem sau investim cu adevarat in ceva, atunci suntem rasplatiti si primim lucrurile de care avem nevoie si la care poate nici nu ne gandiseram.

Nu de putine ori, statutul social al unei persoane ii poate oferi acesteia senzatia ca are dreptul la diferite lucruri. Nimic nu este insa o garantie a acestui lucru si nimic nu ar trebui privit ca si cum ar putea fi luat cu forta sau primit de drept.

Indiferent de rolul pe care il ocupam in viata cuiva, intr-un grup sau intr-o companie, oricare ar fi statutul nostru si oricum ne-ar fi relatiile cu ceilalti oameni, e bine sa ne reamintim ca nu o sa primim in mod automat mai mult decat ceea ce negociem sau mai mult decat lucrurile pentru care muncim.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016