Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Chiar si calatoriile de mii de kilometri incep de la un prim pas

Tags: dezvoltare personala, eforturi, curaj, munca, succes, progres

Se spune ca, de multe ori, oportunitatile sunt deghizate in multa munca asa ca uneori oamenii nu le recunosc. Nici noi nu stim, pana la urma, de ce renuntam atunci cand renuntam. Exista insa, de cealalta parte a baricadei, oameni care ne spun ca nu avem nicio scuza ca sa renuntam la visele noastre.
Si, ca sa nu uitam, sa ne reamintim ca:

1.Vremea de furtuna are scopul ei bine definit. Orice rana lasa o cicatrice, iar orice cicatrice spune o poveste.  O poveste care, la randul ei, spune "Am invatat si am supravietuit". Exista momente in care problemele par sa iti acapareze viata si nu poti face nimic pentru a le evita. Nu uita insa ca exista un motiv si ca abia atunci dupa ce le vei depasi vei intelege care e motivul.

2. Nu exista nicio scuza pentru a renunta la vise. Un obiectiv poate fi posibil sau imposibil in functie de ceea ce facem noi pentru a-l atinge. Determinarea, atentia acordata si eforturile noastre reprezinta ceea ce aduce posibilitatile in viata noastra. Cu siguranta, vom da de obstacole. In loc sa folosim aceste obstacole drept scuze, le putem folosi ca oportunitati pentru a deveni mai puternici dupa ce le depasim. Daca ai curajul de a incepe, ai si curajul de a reusi.

3. Esti mai aproape de visul tau azi fata de ieri. De obicei, in momentul in care vrei sa renunti este exact clipa inaintea careia se intampla un pas important in evolutia proiectului tau. Asa ca daca ai fost suficient de puternic sa ajungi aici, esti suficient de puternic sa mai faci inca un pas. Chiar si atunci cand simti ca nu mai poti progresa prin pasi mari, inca mai poti face pasi mici. Important este sa nu te opresti pentru ca toate aceste eforturi concentrate vor duce la reusite care nu sunt posibile printr-un efort mare si singular.

4. Parerea ta despre tine este cea care conteaza. Cele mai multe lucruri bune pe care le faci nu vor fi neaparat observate si de ceilalti. Dar trebuie sa le faci oricum atunci cand stii ca asta trebuie sa faci. Este minunat sa primesti recunoastere pentru ele chiar din partea ta intr-un context in care este imposibil sa primesti recunoastere din partea altora. Imaginea sincera si autentica asupra propriei persoane influenteaza tot ceea ce faci. Iar aceasta imagine se formeaza cel mai mult in functie de ceea ce faci cand nimeni nu te priveste.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016