Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum ne tine pe loc trecutul?

Tags: dezvoltare personala, trecut, prezent, realitate, abilitati

Sa crezi ca nu poti sa faci un lucru inseamna sa cazi in cea mai mare capcana. Daca tu nu crezi in ceea ce poti face, atunci nici macar nu vei incerca sa faci lucruri marete. De ce renuntam insa in unele momente? Ce anume din trecut ne face sa credem ca in prezent nu mai putem face nimic?

De prea multe ori ne lasam esecurile din trecut sa ne dicteze actiunile din prezent. Si incepem sa credem ca nu putem face nimic mai mult decat ce ne-a spus cineva candva sau decat am dedus noi in urma unei situatii.

Asa ca nu ne mai fortam si nu mai incercam sa ne depasim limitele. Acel esec din trecut inseamna doar o nesincronizare sau o nealiniere a doua parti care au vrut altceva. Si mai inseamna ca in prezent trebuie sa continuam sa ne imbunatatim abilitatile, sa credem in visul nostru si sa muncim pentru a-l transforma in realitate.

Nu trebuie sa lasam esecurile din trecut sa isi faca loc pentru totdeauna in mintea noastra. Uneori trebuie sa incercam sa facem lucruri de care nu ne credem capabili, pentru a ne dovedi noua insine ca suntem in stare. Si alteori e nevoie sa incercam de mai multe ori pana sa reusim.

Daca planul A nu functioneaza, trebuie sa trecem la planul B. De multe ori, deciziile gresite ne aduc in locurile potrivite. Trebuie doar sa credem in abilitatea noastra de a ajunge unde ne dorim.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016