Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Design de Studio: Un birou de arhitectura in Italia

Tags: design de studio, benno simma, spatiu, arhitectura, spatiul de lucru

Spatiile pe care ni le imaginam sunt adeseori influentate de felul in care reusim sa aducem muzele mai aproape de noi si sa ne crestem creativitatea. Tocmai de aceea, dat fiind faptul ca fiecare om in parte e diferit, incaperile in care locuim, birourile si toate spatiile de munca sunt diferite.




Si tot din acelasi motiv omul va incerca intotdeauna sa-si personalizeze un spatiu care seamana prea mult cu al altei persoane. Incercam sa-l facem al nostru si sa ocupam astfel un spatiu care sa ne semene, in care sa ne simtim bine si pe care sa il recunoastem ca fiind o extensie a personalitatii noastre.





Studio-ul de astazi ii apartine lui Benno Simma care s-a stabilit in regiunea Bolzano din Italia dupa ce a studiat arhitectura la Venetia. Chiar daca ne-am astepta ca dupa un astfel de parcurs profesional sa fim intampinati de un spatiu cat se poate de structural, observam o aparenta ordine-dezordine in studio-ul designerului Simma.



Este poate unul dintre spatiile in care originalitatea si trasaturile proprii designerului sunt la rang de mare cinste si influenteaza spatiul intr-un mod pozitiv.

Daca ar fi sa ne gandim la un singur cuvant care sa defineasca aceste camere, nu am spune oare "creativitate"? Sa lasam, asadar, un pic deoparte tiparele care ne indica de la zero felul in care ne-am putea decora sau amenaja casa sau spatiul de lucru si sa facem o lista cu lucrurile care ne plac noua si doar noua.



Pasiunile noastre sunt cele care ar trebui expuse fiindca nimic nu infrumuseteaza mai mult un spatiu decat ceea ce ne face pe noi insine mai frumosi.



Sursa foto: www.freundevonfreunden.com
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016