Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dezvolta afacerea in ritmul tau. De ce graba strica treaba

Tags: dezvoltare personala, afacere, ritm, incredere, decizii, esecuri

Presiunea pe care alti oameni o pot pune asupra noastra ne poate face, de multe ori, sa luam deciziile gresite. Iar acest lucru se intampla atunci cand, in loc sa ne mai ascultam instictul si sa avem incredere in noi, alegem sa ii ascultam pe alti oameni si sa credem ca au dreptate.

Adevarul este insa ca doar noi stim in ce mod putem lucra mai bine si ca deciziile cele mai bune se iau atunci cand ne ascultam instinctul. Chiar si atunci cand gresim, putem merge mult mai usor mai departe stiind ca nu am gresit fiindca am lasat pe altcineva sa ne influenteze decizia.

In fond, ne scriem propria poveste si nu ar mai fi a noastra daca fiecare capitol ar fi scris de altcineva. La sfarsitul zilei, privind la ceea ce am construit, n-am mai recunoaste nimic. Pentru a ne pastra autentica vocea intr-o afacere, trebuie sa invatam sa avem incredere in ceea ce ne dorim, sa ne ascultam instinctul atunci cand vine vorba de oamenii cu care urmeaza sa lucram si sa nu lasam pe nimeni sa ne influenteze deciziile.

De cele mai multe ori, vom simti cand nu trebuie sa ascultam de sfaturile unui om care priveste afacerea din afara. Daca simtim ca persoana in cauza nu ne intelege visul, dar incearca sa ne convinga ca drumul pe care ni-l propune e mai bun decat cel pe care ni l-am imaginat noi, trebuie sa stim cum sa ne mentinem viziunea.

Cu cat mai mult ne asumam deciziile in viata si avem incredere in noi, cu atat mai putin vom avea nevoie de aprobarile si sfaturile altor oameni. Doar experimentand vom invata si doar dand gres vom sti sa imbunatatim o situatie.

Fiecare om are un drum al sau asa ca ritmul unui om se potriveste de prea putine ori cu al altuia. Poate ca unii oameni iti vor spune ca te misti prea repede, iar altii te vor atentiona ca afacerea ta se dezvolta prea incet.

Asculta-ti insa instinctul si propriul ritm. Si vei vedea ca lucrurile se construiesc exact asa cum trebuie, nici prea repede, nici prea incet, ci asa cum aceasta calatorie pe care o parcurgi doar tu trebuie sa se desfasoare.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016