Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

E usor sa fii motivat. Iata cateva trucuri

Tags: management, motivatie, dezvoltare personala, vis

Ce este motivatia? Motivatia este o forta de stimulare sau de influentare. Este un bonus. Este vointa de a merge inainte. Este combustibil dublu rafinat. Este scanteia de care ai nevoie. Este visul. Este ideea. Este inspiratia.
Este inceputul tuturor lucrurilor. Caci, fara motivatie, nu va exista niciodata miscarea necesara realizarii improbabilului si depasirii imposibilului. Si, fara miscare, nu ca exista dezvaluirea initiala a motivatiei si sursa inepuizabila de energie care va mentine si sustine motivatia.

Este ceea ce te va duce acolo unde vrei sa mergi si sa obtii ceea ce vrei sa ai in viata.

Pune-te in miscare

Dar ce vine mai intai? Motivatia sau miscarea? Pai sa aflam. Nu permite sa traiesti ca un lac de potential. Fii un rau! Traieste o viata fluida si permite-ti sa curgi! Caci curgerea atrage cresterea si in daruire rezida cea mai frumoasa traire. Descopera ce te influenteaza pentru a duce o viata motivata. 

Unde afli motivatia? Peste tot in jurul tau. 

Dar, pentru a fi motivat, trebuie sa actionezi. Daca astepti ca motivatia sa-ti cada in poala, nu va fi suficient pentru a trai viata pe care vrei s-o experimentezi. Aici intervine miscarea. Iata si noua chei care-ti vor fi utile:

1. Citeste
Mintea functioneaza ca un radar, asa ca citeste carti, reviste, bloguri care te inspira. Citeste materiale pozitive pentru a nu te incarca de ganduri negre.

2. Asculta
Asculta muzica inspirationala. Asculta discursuri inspirationale. Asculta oameni de succes. Asculta-ti inima. 

3. Priveste
Uita-te la filme care te inspira. Uita-te la ce fac oamenii de succes. Uita-te la invingatori.

4. Viseaza
Viseaza-ti propriile vise. Gandest-te unde vrei sa ajungi si traseaza un drum imaginar pana acolo. 

5. Scrie
Scrie-ti visurile si scopurile pe hartie. Tine-le in buzunar la piept si citeste-le din cand in cand.

6. Planifica
Pune o data in dreapta visurilor tale si elaboreaza un plan in etape. Nu lasa lucrurile la voia intamplarii. Cerceteaza, investigheaza si creeaza o harta pana la comoara.

7. Evalueaza
Nu face o treaba de mantuiala sperand ca totul va fi bine. Te asigur ac nu se va intampla asta, daca nu te opresti sa faci evaluari corecte, care duc la reajustari ale planului.

8. Vorbeste
Ce spui iti va influenta ziua. Spune-ti visurile cu voce tare. Respira si crezi in ele. Cu cat le afirmi cu voce mai puternica, cu atat vei crede cu mai multa forta in ele. Cuvintele tale iti creeaza lumea.

9. Actioneaza
Nu te opri din a face cate ceva. 
 
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016