Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Energia iertarii alimenteaza un viitor liber

Tags: dezvoltare personala, greseli, iertare, viitor, resentimente

Atunci cand reusim sa iertam, ajutam la construirea unui spatiu in care si greselile noastre fata de alti oameni vor fi iertate. Ori de cate ori iertam pe cineva, ne marim singuri spatiul prin care intelegem ca toate actiunile noastre sunt conectate.
Atunci cand nu incercam sa privim dincolo de ego, atunci cand renuntam sa ne mai intelegem deciziile, ne lasam prada unui sine care nu va vrea sa treaca peste anumite experiente. Insa numai reamintirea faptului ca am gresit cu totii fata de alte persoane si ca resentimentele nu aduc nimic bun ne ajuta sa mergem mai departe.

In acelasi timp, iertarea ne face sa ne temperam asteptarile. Sa nu ajungem sa credem ca altcineva ne este dator cu ceva si sa nu ajungem astfel sa il acuzam ulterior pentru ca nu ne-a atins asteptarile.
De asemenea, invatam sa fim mult mai atenti la ceilalti oameni si sa nu ii ranim atunci cand incercam, de fapt, sa ne protejam tot pe noi. Atunci cand avem grija sa verificam cu ce pret ne punem pe noi pe primul plan, reusim sa devenim mult mai constienti de faptul ca nu suntem singuri pe lume.

Tot reusind sa intelegem motivele oamenilor sau pur si simplu sa iertam ceea ce nu intotdeauna intelegem, putem depasi anumite momente si putem trece mai departe. Nu toate situatiile si nu toti oamenii au un rol permanent in vietile noastre. Uneori sunt acolo doar pentru a ne ajuta sa trecem la urmatorul capitol din viata noastra.

Sa iertam si sa trecem mai departe, catre un viitor eliberat.


Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016