Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Energizeaza-ti mintea in doar cateva minute

Tags: dezvoltare personala, memorie, energie, cafeina

Nu exista retete pentru a te transforma intr-un geniu. Dar mintea brici, ca orice abilitate, poate fi perfectata prin cateva trucuri simple cu efect testat.
Ce poti face intr-un minut: Testeaza-ti memoria!

Intr-o dupa-amiaza in care te plictisesti, ridica ochii din calculator si priveste cu atentie in jur, vreme de 30 de secunde. Inchide ochii, incearca sa-ti amintesti ce ai vazut, apoi noteaza pe o foaie de hartie ce-ti amintesti. Macar 10 lucruri. Creierul tau se va trezi sigur din amorteala.

Ce poti face in doua minute: Un cantec vesel sa cantam!

Un ritm vesel te va face sa fredonezi si iti va produce o stare de bine. Asculta si versurile si incearca sa le intelegi, folosindu-ti atentia si puterea de concentrare.

Ce poti face in cinci minute: Uita-te in gol!

Ridica-te din scaun si du-te la fereastra si lasa-ti privirea sa managaie viata de afara: masinile care trec, copacii acre se leagana in bataia vantului, turla bisericii mangaiata de soare. Daca vrei sa te „trezesti“, incearca sa identifici marcile masinilor. Te vei relaxa si concentra, in acelasi timp.

Ce poti face in 10 minute: Joaca-te!

Ai auzit de Tetris sau de MahJong? Vei vedea ca vei reusi sa te scoti din priza, pentru a capata un pci de perspectiva. Vei vedea totul ami limpede apoi.

Ce poti face in 15 minute: Bea o cafea lunga!

Cafeina pune sistemul nervos in miscare. Dar o ceasca de cafea iti permite sa socializezi cu colegii, sa aflii ce s-a mai intamplat si sa puneti la cale o iesire undeva. 
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016