Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fericirea nu depinde de aceste lucruri

Tags: dezvoltare personala, fericire, trecut, oameni, imprejurari

De multe ori ne imaginam ca fericirea noastra poate depinde de unul sau mai multe lucruri, de o anumita persoana, de o anumita intamplare. Ne proiectam in viitor o situatie posibila si ne incredem in niste conditii care nici macar nu depind de noi.


Ceea ce putem face pentru a fi cu adevarat fericiti nu are nicio legatura cu lucrurile de mai jos:

1. Imprejurarile ideale

Cei mai fericiti oameni nu au toate acele lucruri despre care ne imaginam ca sunt indispensabile pentru fericire. Nu exista o situatie perfecta si nu de putine ori ne intrebam cum de acei oameni pot fi fericiti cu atat de putin. Poate suntem neincrezatori, insa de la ei putem invata cea mai mare lectie: sa fim recunoscatori pentru ceea ce avem deja fiindca e mai mult decat suficient.


2. Aprobarea altor oameni.

Daca actiunile noastre sunt realizate in functie de impresia pe care ne dorim sa o lasam celorlalti, cu siguranta ca nu vom reusi sa ne impunem cu adevarat in nicio privinta. Atata vreme cat suntem noi cu adevarat, cercul de oameni din jurul nostru va fi exact cel potrivit, format din cei care ne apreciaza pentru cine suntem cu adevarat.

3. Un trecut perfect.

Fericirea noastra actuala nu poate fi influentata de faptul ca in trecut lucrurile stateau mai bine. Chiar daca putem experimenta acum situatii mai putin placute, atata vreme cat ramanem ancorati in prezent si reusim sa avem in continuare incredere in viitor, vom observa ca lucrurile se imbunatatesc si ca fericirea nu dispare, de fapt, niciodata.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016