Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri mici si simple pentru acasa!

Tags: idei de afaceri, idei afaceri, afaceri, idei de afaceri acasa, afaceri acasa

Spatiul in care ne simtim in largul nostru este, de obicei, propria locuinta. Si de foarte multe ori ne-am gandit cat de bine ar fi sa gasim un loc de munca pentru acasa. Altii s-au gandit chiar la o mica afacere care sa poata fi lansata si administrata de acasa. Si adevarul este ca toti suntem atrasi de ideea de a scoate profit in loc de a munci pentru un salariu care nu ne ajuta decat sa ne platim facturile.
Pentru cei aflati in cautarea de mici idei de afaceri, idei simple si usor de pus in practica de acasa, iata cateva sugestii interesante:

1. Realizarea de invitatii si felicitari handmade, de lux, pe comanda, cu personalizare.
Iata o nisa in cadrul careia ne putem dezvolta cu usurinta atunci cand suntem inzestrati cu doze inalte de creativitate si imaginatie, inovatie si originalitate.

2. Realizam tutoriale video pe nise clare: oferim tutoriale de web design, de design vestimentar, de programare, de confectionare de bijuterii si decoratiuni, de invatare a unei limbi straine, de gatit si nu numai. Practic, totul se poate invata mai usor prin intermediul unui tutorial decat prin citirea unui capitol dintr-o carte. Este dovedit faptul ca imaginile si suntele contribuie in mod activ la procesul de memorare si intelegere. Asa ca daca detineti specializare intr-un domeniu de interes pentru internauti, luati-va o camera performanta si vindeti produsele rezultate pentru diverse website-uri sau incarcati-le pe website-ul personal.

3. Confectionam jucarii handmade. Iata produse care se vor vinde mereu, fie ca sunt simple marionete, jucarii din lemn, jucarii pentru colectionari sau plusuri pe care le putem confectiona pe comanda, cu personalizare.

4. Blogging. Iata o mica afacere pe care o putem lansa de acasa si fara niciun ban. Investim creativitate si motivatie, entuziasm si multa originalitate. Avem nevoie de continut nou, interesant, special conceput pentru atingerea unei audiente-tinta clare, bine conturate. Doar asa putem obtine rezultate masurabile si pe baza acestora putem sa ne imbunatatim postarile pentru atragerea unui nivel cat mai inalt de trafic.


Mult succes si spor la idei de afaceri!


sursa foto: www.sxc.hu
Autor: Maria Nicutar


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.83 din 5 - 3 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016