Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Leadership in era antreprenoriatului modern!

Tags: inteligenta emotionala, inteligenta emotionala leadership, inteligenta emotionala afaceri

Mediul de afaceri este in continua dinamica si nimeni nu poate contesta logica acestui proces de continua actualizare si imbunatatire. Creste nivelul competitivitatii si ideea de afacere profitabila devina una mai greu de concretizat. Cu toate acestea, stim ca toate aceste dificultati adaugate antreprenorilor vor reusi sa se converteasca in beneficii clare pentru consumatori.
Acestia vor avea acces la noi si noi servicii si produse care sa se intreaca pentru suprematie. Si etalonul va fi raportul calitate-pret, in cazul in care aveati dubii.

Pentru afaceristii anului 2013, exista noi reguli care guverneaza jocurile. Nu mai conteaza enorm sa ai un CV intesat de joburi grele, de zeci de diplome si acreditari in domenii de referinta, sa ai zeci de recomandari si dovezi ca poti face treaba buna. Ce conteaza mai mult de atat este detinerea unui set clar de abilitati de inteligenta emotionala.

Care sunt cele patru elemente din care este formata inteligenta emotionala? Conform site-ului inteligenta-emotionala.ro, acestea sunt urmatoarele:

- Intelegerea mai buna a propriilor emotii
- Gestionarea eficienta a propriilor emotii si crestere semnificativa a calitatii vietii
- Intelegerea mai buna a celor din jur si o convietuire cu un grad de confort ridicat
- Crearea de relatii mai bune la toate nivelele cu cei din jur si cresterea productivitatii si a imaginii personale

Mai mult, conform multor specialisti din domeniul dezvoltarii profesionale si personale, cand discutam despre leadership, accentul cade in mod substantial pe aceste abilitati esentiale de inteligenta emotionala. Marii leaderi care se vor afirma in viitor vor fi cei care vor sti cum sa isi gestioneze emotiile, cum sa relationeze cu cei din jur, cum sa creeze legaturi stranse si care sa se converteasca in rezultate concrete.

Mult succes si afaceri profitabile!



sursa foto: www.sxc.hu

Autor: Maria Nicutar


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016