Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Lectii pentru tine, folositoare tuturor

Tags: relatii, fericire, gandire, dezvoltare personala

Tot ceea ce facem sau spunem are influenta asupra noastra sau asupra celor din jurul nostru. Multe dintre lucrurile pe care le facem ii pot influenta intr-un mod pozitiv astfel ca nenumarate lectii de care e bine sa ne amintim pot aduce zambetul pe buzele celor dragi in cele mai grele momente.
Nu uita ca nu stii niciodata cu adevarat cat sufera cel de langa tine. Ai putea sta langa cineva care sufera ingrozitor si habar sa n-ai. Asa ca nu rapi niciodata speranta cuiva, s-ar putea ca asta sa fie tot ce le-a mai ramas.


Cea mai importanta calatorie pe care o vei face in viata va fi alaturi de alti oameni. Cele mai importante lucruri in viata se construiesc, de regula, alaturi de alti oameni si nicidecum impotriva lor. A da si altora ocazia sa isi puna in practica ideile poate sa conduca la relatii productive si de lunga durata.

Relatiile nu creeaza fericire, ci o reflecta. Fericirea vine din interior, iar relatiile reflecta acea fericire pe care am dobandit-o deja. Aceste relatii sunt oglinzi deoarece reflecta cu exactitate gandirea si convingerile tale.

Actiunile reprezinta forma cea mai pregnanta a comunicarii. Asa ca treci la actiune si nu ramane doar in planul vorbelor. E important sa si faci ceea ce predici. In caz contrar, nimeni nu va mai crede in tine. Si nu uita ca exista de multe ori diferente majore intre ce spun unii oameni si ce fac de fapt.

Fa portretul altor oameni in functie de actiunile lor si nu te lasa niciodata pacalit de cuvinte. O relatie sanatoasa inseamna usi si ferestre deschise. Aerul circula in voie si nimeni nu se simte inchis. Daca cineva doreste sa fie in viata ta, nicio alta usa sau fereastra deschisa pe lumea asta nu-i va face sa plece.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016