Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Poti muta muntii

Tags: succes, decizii, perspectiva, deciziile potrivite

Putem face lucruri atat de marete si putem trece peste lucruri atat de grele. Ne spunem ca n-ar trebui uneori sa suferim atat, dar se intampla si e bine ca la sfarsitul zilei sa nu uitam ca am reusit sa trecem de ele si ca am devenit mai puternici.
Sunt lucruri care ne schimba si care ne ajuta sa ducem viata pe care ne-o dorim si pe care o meritam. Iar unele dintre aceste lucruri sunt lectii pe care trebuie sa ni le reamintim mai ales atunci cand stam in fata unei decizii care pare greu de luat:

1. Ai intotdeauna de ales. Diferenta intre un munte si un deal e numai in ochii tai. Si, in cele mai multe situatii, singurul lucru asupra caruia ai control in viata este propria perspectiva. Asa ca orice s-ar intampla, nu uita ca tu controlezi semnificatia acelui lucru si ce alegi sa faci cu ea. Alege sa reactionezi intr-un mod care sa duca la fericire, iubire sau iertare, chiar daca imprejurarile fac aceasta alegere una dificila.

2. Nu scrie nicaieri ca trebuie sa fie totul usor. Doar pentru ca azi nu te afli neaparat acolo unde ti-ai dorit, nu inseamna ca intr-o zi nu vei ajunge in acel punct. Succesul tine de hotararea dusa pe termen lung. Oamenii de succes continua sa mearga mai departe si sa tot incerce. Fac greseli, dar nu renunta. Chiar daca lucrurile acum nu sunt asa cum ai planuit, nu e nimic gresit in asta.


3. Simplifica-ti viata. O viata simpla nu inseamna in a vedea cu cat de putine lucruri te poti descurca (asta inseamna saracie), ci sa vezi cat de bine poti trece peste cele mai mari greutati. Nu uita ca intelepciunea adevarata vine din eliminarea lucrurilor nesemnificative. Intr-o buna zi vei gasi raspunsul la toate intrebarile, vei lua toate deciziile potrivite, iar acestea vor fi mult mai simple decat par acum.

4. Viata e frumoasa oricum. Ai trecut poate si prin zile bune, si prin zile rele. Poate nu ai tot ce iti doresti, dar ai toate lucrurile de care ai nevoie. Te-ai trezit cu cateva dureri si amorteli, dar te-ai trezit. Poate ca viata ta nu e perfecta, dar e buna. Si mult mai multe lucruri bune vor veni pe masura ce mergi inainte.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016