Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele 4 secrete ale liber-profesionistilor

Tags: munca pe cont propriu, afaceri de succes, timp, flux financiar

Se prea poate sa ne temem sa incepem sa lucram pentru noi insine. Chiar si atunci cand lucram cu un program fix, tot pentru noi lucram. Exista avantaje si dezavantaje in ambele cazuri, dar putem alege sa privim doar avantajele uneia dintre situatii si sa vedem ce ni se potriveste noua.

1. In definitiv, totul se rezuma la doua lucruri pe care le vindem: timpul si ceea ce cunoastem. Pana la urma, informatia stocata in creierul nostru este cea care ne aduce un venit. Cei care aleg sa se ocupe de propriile afaceri transforma aceasta informatie in ceva valoros pe care il ofera altor oameni in schimbul banilor. Iar succesul este obtinut de cei care gasesc conexiunea perfecta intre timp si cunostinte in asa fel incat aceasta sa poata fi vanduta de mai multe ori la rand.

2. Faptul ca informatia inseamna putere s-a spus de nenumarate ori. Ceea ce nu se mentioneaza intotdeauna este faptul ca de una singura informatia nu este suficienta. Ea trebuie folosita, trebuie organizata, prezentata, impartasita si primita de altii. Toate acestea laolalta dau cu adevarat sens expresiei de mai inainte.

3. Pe lume exista doua tipuri de moneda de schimb: banii si timpul. Dintre cele doua, timpul are mai multa valoare pentru ca nu poate fi recreat sau suplimentat. Cand iti ramane timp liber la dispozitie, inseamna ca ai cu adevarat succes. Nu poti sa iti petreci fiecare ora pentru a castiga sume mici de bani. Afacerile de succes se construiesc prin produse care sunt gandite inca de la inceput in asa fel incat sa fie realizate o singura data, dar sa aduca bani de nenumarate ori si pe o perioada mare de timp. Astfel de afaceri se dezvolta datorita unui flux financiar continuu.

4. Cand pornesti pe un astfel de drum, trebuie sa stii ca succesul se bazeaza pe a cunoaste ce vrei cu adevarat. Trebuie sa iti cunosti abilitatile si sa le folosesti in asa fel incat sa iti atingi obiectivele. Sunt nenumarati oameni care au renuntat la joburile lor cu program de opt ore si care au reusit sa castige foarte mult dupa doar cativa ani de munca pe cont propriu.

Multe dintre afacerile de succes din jurul nostru au pornit de la un astfel de mod de a privi lucrurile. Acesti oameni au incredere in abilitatile lor, stiu cat valoareaza cunostintele lor si cum pot fi folosite pentru a deveni valoroase. De foarte multe ori insa, uitam sa ne mai gandim la ceea ce stim, de fapt, sa facem. Alegerea iti apartine, iar asta este inca unul dintre lucrurile de care nu trebuie sa uitam.

Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016