Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 MOTIVE SA INVESTESTI IN PIXURI SI AGENDE PERSONALIZATE

Tags: pixuri, agenda, personalizare, afaceri de succes

Pixul poate fi un instrument de scris serios, amuzant, elegant, artistic sau minimalist. Pixul poate fi folosit pentru a creste expunerea brandului, a face memorabila tema unui eveniment (conferinta, targ tematic etc.), a populariza un produs sau un serviciu, a introduce brandul pe o noua piata, a comemora o ocazie speciala si inca alte 1001 utilizari.

Cu alte cuvinte, pixurile personalizate sunt versatile, iar aceasta versatilitate este, probabil, cel  mai important motiv pentru care pixurile continua sa fie unul dintre cele mai populare si eficiente materiale promotionale, indiferent de industrie. Insa versatilitatea nu explica de ce afacerile si institutiile folosesc pixurile care parte dintr-un plan de marketing eficient. 

Iata si alte motive de luat in considerare alaturi de versatilitatea pixurilor:

- Toata lumea foloseste pixuri. Chiar daca spatiul pentru printare sau gravare este destul de mic, impactul mesajului de pe pixul personalizat este foarte mare. Chiar si in era digitalizarii, toata lumea foloseste pixuri. Se estimeaza ca 89% dintre consumatori detin un instrument promotional de scris, iar circa 20% au mai mult de 10 de instrumente. Asta inseamna o expunere foarte mare pentru brandul, produsul, serviciul sau evenimentul dvs. Niciun alt produs promotional nu este la fel de larg folosit precum pixurile.

- Pixurile sunt folosite de mai multe ori. Specialistii in marketing sunt de acord ca repetitia este cruciala pentru ca mesajul brandului sa fie retinut de client. Putine alte produse promotionale sunt folosite de mai multe ori decat pixurile. O persoana poate folosi o cana personalizata de cafea o data pe zi sau sa poarte un tricou personalizat o data pe saptamana, insa pixul este folosit de 10-15 ori pe zi si de fiecare mesajul promotional este observat de client si memorat.

- Pixurile nu sunt scumpe, insa calitatea si designul reprezentaa foarte bine nevoile de marketing. In oferta Tropeum, exemplu, exista si pixuri scumpe de la brandurile Parker, Waterman, Swiss Peak si Rotring, daca vreti sa faceti o impresie deosebita uneor persoane care apreciaza un pix premium cu design autentic.

- Pixurile ii fac pe oameni sa zambeasca. In oferta Tropeum gasiti pixul Splitter and Touch adecvat pentru toate dispozitivele mobile, pixul Puzzle contra plictiselii si a lipsei de concentrare, sau pixul Nash ce lumineaza logo-ul personalizat prin apasarea stylus-ului - acestea, alaturi de multe alte modele surprinzatoare, produc o impresie memorabila care ii determina pe clienti nu numai sa-si aminteasca brandul, ci si sa vorbeasca despre el. 

- Pixurile transmit un mesaj serios, regasindu-se si in birourile executive si salile de consiuliu. In oferta Tropeum cu pixuri personalizate veti gasi o gama generoasa de pixuri si stilouri premium si elegante, dar accesibile la pret, ce va va permite sa creati o impresie deosebita in fata partenerilor de afaceri si consumatorilor la nivel inalt.

- Pixurile s-au adaptat evolutiei tehnologiei! Desi agendele personalizate sunt foarte practice si dorite de clienti, nu mai trebuie sa folositi hartie pentru a utiliza un pix promotional! Tropeum ofera o linie completa de pixuri promotionale pentru utilizarea pe ecranele tactile. Acestea ofera un mare potential, deoarece telefoanele mobile si tabletele sunt folosite aproape peste tot in aceste zile, iar aplicatiile mobile in care poat fi folosit un stylus personalizat sunt tot mai multe! Pixurile cu stylus va pot aduce brandul in fata unor nise mai mari de clienti. Mai mult, cu un stylus clientul poate finaliza tranzactiile la supermarket si benzinarie fara sa atinga ecranul!

Construirea loialitatii fata de brand, in era digitalizarii, are la baza personalizarea experientei clientului, iar pixurile si agendele personalizate fac parte din aceasta experienta. Aproape toate tipurile de organizatii folosesc pixuri promotionale, cu precadere in educatie, sanatate si prestarea de servicii (banci, instalatori, restaurante sau curatatorii).

Compania de materiale promotionale Tropeum ofera o gama foarte larga de pixuri si agende personalizate. Daca aveti nevoie de ajutor sa reduceti optiunile la cateva sugestii ce se potrivesc perfect cu mesajul brandului, echipa Tropeum va va ajuta sa alegeti materialele ce combina functionalitatea cu designul unic, devenind astfel memorabile in experienta clientului.

Autor: Redactia Marketingportal


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

Meijer 14-Oct-2021 11:02:11
Fostul meu iubit ne-a părăsit pe mine și pe fiica mea acum șase săptămâni, după ce am încercat aproape totul pentru a-mi restabili relația, am fost dezamăgit. Nu mi-a ieșit nimic. O săptămână mai târziu, în timp ce parcurgeam Instagram-ul meu, am văzut câteva mărturii despre DR, zori ajutând oamenii să-și reaprindă relația și să repare casele sparte, la început am fost sceptic, dar am decis să încerc și am luat contact cu DR, Dawn pentru ajutorul ei, câteva zile făcând contactul cu ea, totul s-a schimbat automat, tristețea mea a devenit bucurie, zâmbetul era pe toată fața mea, totul s-a întâmplat foarte repede și rezultatul a fost perfect. Folosesc acest mediu pentru a-l aprecia pe Dr, Dawn, dacă aveți dificultăți în relația voastră.
* Dacă vrei să concepi.
* Dacă vrei să te reîntâlnești cu iubitul tău.
* Dacă ai nevoie de putere spirituală.
Dr. Dawn Acuna este singura persoană care vă poate ajuta: dawnacuna314@gmail.com
WhatsApp: +2348032246310

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016