Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ghidul de marketing pentru bloggeri al lui Johnny Depp

Tags: johny depp, piratii din caraibe: pe ape si mai tulburi, hollywood, captain jack sparrow

"Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi" este doar unul dintr-o lunga serie de filme cu buget urias de la Hollywood. Sau poate nu?! De fapt, este doar un alt film in care Johnny Depp a refuzat sa apara pentru mai putin de 42.000.000 de dolari.
A cerut aceasta suma, pentru ca filmul nu exista fara el. Johnny este starul show-ului. Piratii din Caraibe fara Captain Jack Sparrow este ca un profiterol fara inghetata.
 
Dar, daca Johnny Depp nu ar fi jucat in filme, daca ar fi fost un simplu cetatean din Kentucky, cu o slujba obisnuita, nimanui nu i-ar fi pasat de el. Nimeni nu l-ar fi platit. Scenariul nu este atat de ireal pe cat am crede. John Christopher Depp a abandonat liceul si, odata ca niciodata, a vandut pixuri. 
 
Dar nu ni-l putem imagina pe Johnny Depp in haine ponosite si nebarbierit, din cauza neglijentei, caci ne-am obisnuit sa-l vedem in costume care-i vin ca turnate si semnand contracte de zeci de milioane de dolari cu Hollywood-ul.
 
Cum reuseste? Cum devine un tip obisnuit o vedeta de prima mana care este platita regeste sa faca ceea ce-i place? Raspunsul este mai simplu decat v-ati imagina.
 
Johnny Depp isi cunoaste publicul
 
“Pe ape si mai tulburi" are ca scop distrarea unei audiente tinta. Johnny nu se da peste cap sa uimeasca prin afisarea ultimelor tehnologii in ale pirateriei. Ii da publicului ceea ce doreste: deconectare.
 
Cu ce se aseamana munca ta la blog cu ceea ce face Johnny Depp
 
Scrii un blog, esti, vrei nu vrei, in lumea entertainment-ului. Fiecare bait de date trimis pe web e ca o scena din propriul film. De fiecare data cand publici ceva, filmul trece la urmatorul nivel. 
 
E nevoie de munca. In unele zile vei simti ca nu ai putere. Dar camera filmeaza, deci trebuie sa mergi inainte.
 
E nevoie de concentrare
 
Nu te ocupi de blog pentru a deveni un scriitor mai bun, chiar daca acesta este un efect secundar. Nu te ocupi de blog pentru a face bani, desi banii faciliteaza calatoria. Nu te ocupi de blog doar pentru tine, desi iti place la nebunie ceea ce faci.
 
In momentul in care ti-ai pierdut concentrarea, iti pierzi si indemanarea. Ochii trebuie sa fie pe minge. Pregateste-ti scneariul pentru a veni in intampinarea celor mai adanci secrete ale audientei tale. Trage cu urechea dupa cortina, pentru a asculta barfele. Tot ce ai nevoie este la indemana, asteptand sa fie folosit. Daca nu crezi, intreba-l pe Johnny Depp!

 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016