Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Charlie Sheen si Catrinel Menghia, impreuna in noul spot Fiat

Tags: fiat 500 abarth, spot fiat, charlie sheen, catrinel menghia

Italienii de la Fiat au ales sa isi promoveze noua masinuta sport intr-un mod mai inedit: facand apel la “bad boy-ul” Americii, Charlie Sheen, si la fotomodelul roman, Catrinel Menghia.
Noul Fiat 500 Abarth este mic, insa este plin de atitudine. Nu este de mirare asadar ca Fiat a apelat la cele doua vedete pentru a atrage atentia asupra noului model sport din editia Abarth. Spotul ar fi trebuit sa debuteze in cadrul Super Bowl-ului din acest an, insa a fost retras in ultima clipa, fiind inlocuit cu un alt clip seducator ce o are ca protagonista pe Catrinel Menghia.
 


Noul spot face aluzie la recentele probleme personale ale lui Charlie Sheen, care este cunoscut pentru stilul sau de viata libertin si “imoral”, intitulandu-se chiar “House Arrest” (Arest la domiciu), facandu-se astfel referire la perioada in care starul hollywoodian a fost tinut sub observatie in propria casa.
 
In spot, Charlie Sheen intra furtunos in casa unde petrecerea este in toi, la bordul unui Fiat 500 Abarth, spunandu-ne, in stilul caracteristic, cat de mult ii place sa fie “arestat la domiciu” si avand-o alaturi pe frumoasa Catrinel Menghia.


 
Iata si primul spot Fiat 500 Abarth, care a debutat in cadrul Super Bowl-ului din acest an si care o infatiseaza pe Catrinel Menghia intr-o ipostaza extrem de seducatoare:



Se pare ca noua strategie de marketing a producatorului auto italian da deja roade, Fiat inregistrand o crestere a numarului de vizite in showroom-uri, dar si a traficului pe site. 
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016