Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Gafa pe Twitter: Charlie Sheen si-a dat numarul de telefon celor 5 milioane de fani

Tags: twitter, telefon charlie sheen, tweet, justin bieber

Ceea ce poate face Twitter uneori, putini mai pot desface. Cam asta s-a intamplat si in cazul lui Charlie Sheen atunci cand si-a trimis din greseala numarul de telefon celor 5 milioane de fani stransi pe Twitter.

S-ar parea ca numarul de telefon trebuia sa fie trimis intr-un mesaj privat, destinatarul fiind Justin Bieber.

Charlie Sheen si-a facut cont pe Twitter in primavara acestui an si se afla la cina in restaurantul Guy Savoy din Las Vegas atunci cand a trimis numarul de telefon celor cateva milioane de fani, crezand ca trimite, de fapt, un mesaj privat.

"301-954-7277 Suna-ma. C." a fost tweet-ul trimis de Sheen.

Aproape instantaneu, fanii au inceput sa redistribuie mesajul trimis accidental in mod public. Numarul a fost insa deconectat ulterior, iar tweet-ul respectiv a fost sters, precizeaza Mashable.com.

O sursa citata in Daily Telegraph a declarat ca cei din restaurant au observat cum telefonul lui Sheen a inceput sa sune continuu si sa primeasca mesaje.

Acesta nu este primul tweet trimis gresit de o celebritate crezand ca trimite un mesaj privat. Si tweet-ul fotografie care a dus la demisia congresmanului Anthony Weiner ar fi trebuit sa fie unul privat.

Intrebarea din final, bine formulata de Mashable, e urmatoarea: Charlie Sheen si Justin Bieber, prieteni?

Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016