Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Regreti prieteniile incheiate?

Tags: dezvoltare personala, relatii, prietenii, relatie romantica, personalitate

De cate ori nu ne pare rau dupa prieteniile care se incheie si care raman undeva in negura timpului in vreme ce in viata noastra intra alti oameni? Si de cate ori nu oferim o a doua sau o a treia sansa, bucurosi ca oamenii respectivi au ales sa faca din nou parte din viata noastra?
Relatiile cu alti oameni sunt aspecte ale vietii care ne influenteaza foarte mult si care fac parte din lucrurile care ne formeaza ca indivizi si care ne modeleaza, pana la urma, si personalitatea. 
 
Nu de putine ori, prieteniile sunt puse in planul secund, fie din cauza ca avem cariera pe primul loc, o relatie romantica, un anumit obiectiv de indeplinit sau o agenda personala extrem de incarcata. Oricum ar fi, le lasam cu usurinta pe locul doi dintr-un singur motiv: credem ca oamenii aceia vor fi intotdeauna acolo. 
 
Asa ca multi dintre noi privesc prieteniile ca pe ceva care ni se cuvine. In consecinta, le tratam cu mai putina atentie, amanam intalnirile in ultima clipa sau pur si simplu nu investim suficient efort in a ne intalni cu prietenii respectivi. 
 
Ne trezim la realitate atunci cand acesti oameni aleg sa nu mai faca parte din viata noastra si sa devina simple cunostinte. Daca suntem insa proactivi si alegem sa fim noi cei care fac primul pas, vom constata ca din partea cealalta, atunci cand se doreste acest lucru, vom avea o reactie similara. 
 
Iar doua astfel de reactii inseamna consolidarea prieteniei. Nu intotdeauna vom primi un raspuns similar, dar asta ne va ajuta sa intelegem mai usor ce relatii sunt sanatoase si ce relatii sunt sortite din start pieirii.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016