Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Traiesti viata ta sau pe a altora?

Tags: dezvoltare personala, schimbare, asteptari, descurajari, vise

Ce iti doreai sa devii cand erai mic? Dar cand erai adolescent? Ce ai devenit astazi? Iti traiesti viata pe care ti-o doresti sau cea pe care ti-au dictat-o altii, de-a lungul timpului?
Multi dintre oameni traiesc o viata care incearca sa indeplineasca asteptarile altor oameni. Astfel, multe dintre deciziile lor sunt luate in functie de dorinta partenerului de viata sau de ceea ce au vrut alti oameni.

Ne trezim astfel prinsi in mijlocul unor cariere care nu ne plac si care nu ne reprezinta doar pentru ca alti oameni au crezut ca ni s-ar potrivi sau ca reprezinta cea mai buna varianta pentru noi.

Chiar si sistemul de invatamant poate prelungi adeseori aceasta senzatie prin care simtim ca suntem nevoiti sa facem anumite lucruri fiindca asta se asteapta de la noi. In continuare, devenim adulti care continua sa se conformeze partial inconstient la unele dintre aceste reguli nescrise.

Atunci cand reusim sa ne ascultam cu adevarat si sa incepem sa traim viata pe care ne-o dorim, de fapt, devenim responsabili pentru actiunile noastre si luam decizii de unii singuri fara sa fim obligati sa oferim vreo explicatie in afara de faptul ca este viata noastra si ca trebuie sa traim in armonie cu ceea ce stim ca ne dorim.

Daca nu renuntam la visele noastre si credem in noi fara sa aplecam urechea la descurajarile si fricile care vor veni intotdeauna din directia altor oameni, vom ajunge cu siguranta acolo unde ne dorim si vom trai viata pe care am inceput deja sa o traim cand am decis sa facem o schimbare.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 2.83 din 5 - 3 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016