Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 secrete ale oamenilor foarte norocosi

Tags: oameni norocosi, persoane norocoase, strategie personala, dezvoltare personala

Despre noroc se spune ca de cele mai multe ori, oamenii si-l fac cu mana lor. Norocul nu este ceva cu care ne nastem. Asta arata cercetarile oamenilor de specialitate si asta vedem si singuri in fiecare zi.
Gandeste-te ca tu esti o persoana norocoasa, pentru ca ai o familie frumoasa, un loc de munca bun si ai posibilitatea de a pune ceva pe masa in fiecare zi. Daca nu ai fi iesit din casa, nu te-ar fi interesat sa cunosti oameni, sa iti termini studiile si sa ramai cu capul pe umeri, in acest moment nu ai mai fi avut niciunul dintre lucrurile minunate de care te bucuri astazi. Asta inseamna ca ai fi fost o persoana ghinionista? Ei bine, nu! Ai fi fost o persoana care si-a ales singura rostul in viata.

Oamenii care au noroc, de obicei au si o buna strategie de a privi lucrurile, iar printre secretele lor se numara si urmatoarele:

1. Isi evidentiaza punctele tari

Ce rost are sa pierzi timp si energie facand lucruri pe care constientizezi ca nu le poti scoate la capat, deoarece nu stii foarte multe despre ele? Axeaza-te pe ceea ce stii sa faci mai bine si lasa lucrurile minore pentru mai tariu, eventual cauta-ti un partener care sa iti completeze "slabiciunile".

2. Se pregatesc in avans

Ai un prieten care nu stie absolut nimic despre vanzari, insa un urma unui interviu a obtinut un post in acest domeniu? Nu te gandi ca este o persoana norocos, ci ca a facut anumite compromisuri si s-a documentat inainte de a se prezenta la interviu, astfel incat sa atraga atentia recrutorilor.

3. Isi incep ziua devreme

Probabil ai multi prieteni pe care ii vezi petrecandu-si ziua prin cafenele, au timp sa iasa seara la film si sa se ocupe si de activitatile personale. Nu te grabi sa tragi concluzia ca sunt niste persoane norocoase, pentru ca cel mai probabil noptile lor sunt mai scurte, iar zilele le incep cu mult inaintea ta.

4. Se imprietenesc cu cat mai multi oameni este posibil

Profita de orice oportunitatea si vei descoperi propria cheia a succesului! Persoanele care isi fac repede cunostinte si prieteni noi sunt cele care au cel mai mult de castigat, pentru ca nu stii de unde rasare o idee buna, un parteneriat sau un sprijin atunci cand ai nevoie.

5. Sunt pe faza

Oportunitatile apar si dispar rapid daca nu esti pe faza si nu profiti de moment. Se intampla de multe ori sa trimiti o oferta unei persoane, care i-ar aduce numai castiguri, iar aceasta sa o rateze doar pentru ca nu si-a verificat e-mail-ul trei zile.

Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 4 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016