Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Trei semne ca biroul tau are nevoie de o schimbare majora

Tags: dezvoltare personala, management, locul de munca, birou, spatiul de lucru

Rutina poate sa se transforme in cel mai mare inamic al nostru. Fara sa ne dam seama, obiceiuri despre care nu mai stim cum sau cand au inceput, devin un factor zilnic de stres si ne fac sa privim lucrurile care inainte de faceau placere intr-o lumina mult mai sumbra.

Iata care sunt cele trei semne pe care  Businessnetworking.com le considera ca fiind argumente suficiente pentru o renovare de zile mari nu doar a spatiului de lucru, ci si a modului in care se deruleaza activitatea de la o zi la alta.

1. Negativitatea la locul de munca. Oamenii care se simt in general nemultumiti tind sa nu aiba cea mai optimista perspectiva asupra vietii. Daca atmosfera in birou pare sa fie una mai degraba negativa decat optimista, atunci e timpul sa ne concentram atentia asupra ridicarii moralului general pentru a putea lucra mult mai eficient.

2. Daca o persoana se imbolnaveste, multi alti colegi se molipsesc. Daca sistemul imunitar al unei persoane este puternic, raceala sau alte boli contagioase nu ar trebui sa se raspandeasca cu atata usurinta. Unii angajatori aleg sa aduca anual un medic pentru a oferi salariatilor vaccinul anti-gripal. Prin mai multe metode ne putem concentra eforturile pentru a imbunatati sanatatea generala atunci cand suntem la locul de munca.

3. Multi dintre angajati sunt supraponderali. Cand metabolismul incetineste, iar oamenii iau in greutate mai mult decat e sanatos, alte mecanisme din corp sunt compromise. O alimentatie care consta in cea mai mare parte in fructe si legume proaspete, carne fara hormoni si in cantitati reduse si alimente detoxifiante isi va face simtite efectele in doar cateva zile.

Toate aceste schimbari nu pot avea insa loc peste noapte. E nevoie de incurajari pe timp lung, de procese de lunga durata si de eforturi constante. Nu toata lumea va face aceste schimbari, insa cei mai multi vor trece la fapte fiindca, in general, multi oameni stiu ca e vremea sa schimbe ceva si le lipseste tocmai aceasta incurajare exterioara.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016