Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Trezirea la realitate. Incepe azi ce ai putea sa faci si maine

Tags: timp, dezvoltare personala, munca, decizii

Uneori, trezirea la realitate te ia pe nepregatite. Ce tot spun?! Intotdeauna trezirea la realitate vine cand te astepti mai putin si te prinde intotdeauna nepregatit. Sau, cel putin, asa o sa ai impresia in primele clipe de care vei avea nevoie pana te vei dezmetici.


Fiindca, imediat dupa, daca esti "baiat destept", iti dai seama ca un branci poate fi intotdeauna si un avant. Asa ca stai si meditezi putin, incerci cu degetul realitatea asta noua, vezi ca nu frige si ca te primeste chiar cu bratele deschise si-atunci ajungi la concluzia salvatoare: esti pregatit.

Ce inseamna toate la timpul lor? Inseamna ca daca azi nu am facut ceva sau daca azi nu s-a intamplat ceva, exista un timp anume care le va rezolva pe toate si in grija caruia trebuie sa lasam tot? Exista un timp pentru ca noi sa ajungem peste ocean sau un timp anume pentru ca noi sa ne indeplinim visele?

Exista cu adevarat acel "daca n-a fost azi, n-a fost sa fie"? La aceasta ultima intrebare inca nu am gasit un raspuns de care sa fiu multumita si convinsa. Insa pentru acel "timp al tuturor lucrurilor" am gasit leac. Credeam in el pana mi-am dat seama ca-l foloseam ca scuza pentru a amana diferite lucruri.

Nu exista un timp care o sa aiba grija ca totul sa fie bine intr-un final, existam noi care trebuie sa avem grija de prezent prin decizii constante si actiune. Fiindca timpul acela al tuturor lucrurilor nu e vesnic.

Ce facem atunci cu timpul acela care ne rasplateste in viitor daca muncim mult? Nu ne gandim la el. Ne gandim doar la acest timp atat de pretios si de care trebuie sa ne bucuram in prezent. Fiindca "acel timp" ne poate rasplati chiar maine, peste o luna, un an sau zece.

E un timp care curge in functie de cum stim sa-l traim noi. Cu cat traim mai mult si mai din plin, cu atat va curge mai incet. Nu exista un timp al tuturor lucrurilor, ci un timp in care trebuie sa ingramadim toate lucrurile.

Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016