Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vrei o viata mai buna? Incepe acum

Tags: schimbare, eforturi, obiectiv, decizii, gandire pozitiva

Ceea ce faci tu pentru tine o sa aiba intotdeauna o influenta mult mai mare decat cea a lucrurilor pe care le fac cei din jurul tau. Daca nu iti convine ceva la tine sau la modul in care iti traiesti viata, schimba aceste aspecte incepand de astazi.

Poti deveni ceea ce iti doresti prin eforturi sustinute si prin multa disciplina. Evident, si pentru disciplina iti trebuie efort, insa poti invata ceea ce pana acum ai crezut ca doar altora le sta in fire.

Mentine o atitudine pozitiva. Gandirea pozitiva sta la baza oricarei povesti de succes. Mintea trebuie sa creada ca poate sa faca un lucru inainte de a-l face efectiv. Asa ca fii atent la ceea ce iti spui si la toate gandurile tale. Ori de cate ori identifici o atitudine negativa, inlocuieste-o cu ganduri pozitive.

Fii bland cu tine. Daca ai avea un prieten care ti-ar vorbi asa cum iti vorbesti tu uneori, cat timp i-ai permite sa fie prieten cu tine? Modul in care te comporti cu tine stabileste standardele pentru ceilalti. Trebuie sa te iubesti, iar alti oameni te vor iubi la fel de sincer.

Stabileste-ti o misiune in viata. Alege-ti acea fraza care sa te ajute sa vizualizezi tot timpul exact ceea ce iti doresti si sa ai in fata ta intotdeauna obiectivul principal al vietii. Aceasta fraza sau propozitie ar trebui sa fie un rezumat a ceea ce ne dorim cel mai mult de la viata, iar ori de cate ori vom avea de luat decizii importante, aceasta fraza ne va ajuta sa nu ne indepartam de dorinta noastra.

Profita de lucrurile la care ai acces. Nu iti trebuie resurse nelimitate pentru a ajunge acolo unde iti doresti. Profita de ceea ce ai deja si transforma aceste resurse in ceva minunat. Ce resurse iti stau la dispozitie si nu sunt folosite?

Ajuta-i pe altii atunci cand poti. Primesti de la viata ceea ce oferi. Cand ai o influenta pozitiva in viata cuiva, ai parte de o schimbare pozitiva si in viata ta. Cu cat ii ajuti mai multi pe ceilalti, cu atat mai mult si ceilalti vor dori sa te ajute. Iubirea si bunatatea duc la si mai multa iubire si bunatate.

Limiteaza-ti aria de atentie. Concentreaza-ti eforturile asupra unor zone mai mici. Cand incerci sa rezolvi mai multe lucruri in acelasi timp, impactul nu va fi prea mare. Asa ca ia-le pe rand si vei vedea ca eforturile tale vor avea rezultate mult mai bune.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant