Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afacerea ta creste si apar noi obstacole. Le poti depasi!

Tags: management si marketing, devzoltare afacere, start-up, control, obiective

O afacere in crestere va impune noi probleme, indiferent de natura sa. Astfel, suprizele pot fi variate si pot aparea periodic, luandu-ne pe nepregatite de cele mai multe ori. A sti insa ce implica aceste obstacole, cat de mari sunt riscurile si a le infrunta inseamna sa ne oferim sansa de a avea un succes continuu.
Iata ideile de baza referitoare la ceea ce ar trebui sa facem si sa supraveghem pentru a asigura productivitatea afacerii noastre.

1. Managementul timpului

Chiar daca afacerea ta e un start-up, o intreprindere noua sau o companie deja cu istoric, e important sa elimini din agenda zilnica orice actiuni care ar putea fi cu usurinta facute de altcineva. Va trebui sa faci acest lucru pentru a permite mintii sa fie creativa si sa vina cu noi idei care sa ajute afacerea sa se extinda in viitor.

2. Revizuieste-ti procedurile din cadrul afacerii.

Modul in care se opereaza in interiorul unei afaceri trebuie supravegheat indeaproape. Tot ce tine de functiile de baza referitoare la plati, precum si aspectele care ajuta afacerea sa creasca (investitii, obiective, relatia cu clientii, management) devin si mai importante odata ce afacerea incepe sa creasca.

3. Renunta la control.

Pe masura ce afacerea se extinde, nu vei mai putea sa faci totul de unul singur. Si chiar daca o sa ti se para greu sa mai fii deodata omul bun la toate si care controla orice miscare a afacerii, a lasa o parte din control si altor persoane e un pas pe care trebuie sa-l faci. Lasa-ti echipa sa faca lucrurile pentru care ai angajat-o.

Pe masura ce afacerea creste, vei fi in permanenta confruntat cu schimbarea. Nu va trebui sa fugi din calea noilor oportunitati sau sa te impotrivesti schimbarilor fiindca asta ar inseamna sa-ti tii afacerea pe loc.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016