Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vrei sa iti dublezi castigurile? Afla ce solutii ai la dispozitie!

Tags: surse de bani, mica afacere, afaceri,

Cu totii am vrea sa ne dublam castigurile. Ghici ce! Este si perfect posibil daca stii si unde sa cauti o sursa reala de generare de fonduri banesti. Se poate sa fie un job part-time in paralel cu cel principal. Se poate sa fie o mica afacere sau ideea de a tranzactiona valuta.
Iata o lista completa de modalitati legale si avantajoase de a face bani in 2013, pe langa veniturile din job-ul actual:

1. Inca un job!
Suna logic, stim! Dar multi sunt cei care chiar nu se gandesc sa isi mai ia un job, chiar daca au tot timpul din lume. Multi au timp sa mai faca ceva in decursul unei zile lucratoare, chit ca discutam despre doar 2-3 ore. Se poate sa termini o traducere in acest timp sau chiar sa redactezi 3 articole geniale pentru o publicatie importanta. La finalul lunii, nu ar fi rau sa ai inca un salariu de ridicat de pe card, nu-i asa?

2. Incepi o mica afacere. Haideti sa recunoastem faptul ca nu toti suntem pregatiti sa ne ridicam o multinationala. Dar cu totii putem sa demaram afaceri mici, simple, cu bani putini si care cer program de lucru redus:

- realizam sapun organic, 100% natural, acasa!
- realizam decoratiuni, bijuterii, martisoare si alte obiecte handmade, acasa!
- avem un magazin online si efectuam comert electronic, chiar daca vindem propriile creatii, haine SH, jucarii SH sau carti vechi.
- realizam lumanari decorative acasa!
- realizam decoratiuni pentru iarna, acasa!

3. Oferim servicii de consultanta, meditatii samd.

4. Tranzactionam valuta.
Incepem usor, cu un ghid FOREX si apoi tranzactionam prin intermediul unei platforme de simulare. In jumatate de an am putea deveni mici specialisti si, alaturi de un broker de incredere, am putea sa facem bani!

5. Vindem produse pe eBay, Amazon si nu numai! Se poate sa fie creatii proprii sau produse pe care le cumparam si le revindem.

6. Mergem la diverse evenimente speciale si oferim servicii de fotografiere si filmare profi. Nu iti trebuie ani de zile de specializare si aparate aduse de la NASA ca sa poti filma o nunta ca la carte. Stai pe langa un fotograf si afla tot.

7. Investim la Bursa. Nu este usor, insa cu ajutorul informatiilor oferite de specialisti, puteti da lovitura pentru totdeauna!


Atentie! Fiecare dintre aceste oportunitati de a face bani cere, in mod natural, o suma de bani pentru investitia initiala. Vestea buna este ca majoritatea acestor oportunitati cer putini bani si un program de lucru ultra-flexibil!


sursa foto: www.sxc.hu
Autor: Adela Simonescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016