Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

10 secrete care te ajuta sa iti urmezi pasiunea

Tags: pasiune, succes, fericire, dezvoltare personala

Cu totii trecem prin momente in care ne indoim de puterile noastre, de drumul pe care l-am ales, de deciziile pe care le luam. In timp ce continuam sa mergem mai departe, avem parte si de perioade in care ni se pare ca pasiunea pentru ceea ce facem se stinge, iar asta se intampla, de multe ori, atunci cand intampinam dificultati sau atunci cand ni se pare ca pur si simplu nu mai avem idei pentru a continua pe acelasi drum. Ce e de facut in astfel de situatii? Exista solutii.



Iata cateva sfaturi pe care e bine sa ni le amintim in astfel de momente:

1. Performanta pe care o poate atinge fiinta umana se hraneste cu descoperirea pasiunii care ne intregeste, care ne provoaca si care da un sens existentei noastre.

2. O viata fericita se construieste si printr-o munca pe care o facem pentru ca are insemnatate si pentru ca ne defineste ca oameni.

3. Munca ta e sa descoperi care e munca ta si, mai apoi, sa i te daruiesti cu toata inima.

4. Un scriitor scrie. Daca vrei sa fii scriitor, scrie. Acesta e un concept care se aplica in mod universal.

5. Munca reprezinta un factor important in viata noastra, pe termen lung. Dar daca la aceasta munca reusesti sa adaugi constant zambete, nu va mai fi perceputa ca... munca.

6. Munca grea devine usoara atunci cand munca devine joaca. Nu subestima niciodata valoarea pe care o are faptul ca iubesti ceea ce faci.

7. Continua sa lucrezi din greu si sa iubesti ceea ce faci indiferent de imprejurarile care apar. In cele din urma, vei fi rasplatit.

8. Nu sumele pe care le castigi te vor face fericit. La sfarsitul zilei, tot ce conteaza e ca munca pe care o depui sa te implineasca.

9. Unul dintre cele mai frumoase sentimente e sa fii rasplatit pentru ca faci ceea ce iubesti.

10. Iesi din normal. Din pacate, normal inseamna sa porti hainele pe care le cumperi ca sa mergi la munca, sa conduci prin trafic cu masina ca sa ajungi la acel loc de munca de care ai nevoie ca sa cumperi haine si sa platesti pentru masina pe care o folosesti ca sa pleci dintr-o casa pe care o lasi goala toata ziua ca sa-ti permiti sa locuiesti in ea.


Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016