Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 principii care te inspira oricand

Tags: dezvolatre personala, gandire pozitiva, sentimente, incredere, viitor

Viata este un sir lung de lectii pe care le invatam doar daca avem ochii deschisi si inima pornita spre a intelege ce s-a intamplat fara a incerca sa gaseasca in permanenta un vinovat.
In fond, avem viata pe care ne-o construim si trebuie sa stim sa ne asumam responsabilitatea pentru multe dintre lucrurile care nu ne multumesc in prezent. De aici si pana la a le schimba nu mai este pe urma decat un pas.

Acestea sunt doar cateva principii pe care ni le putem insusi, le putem creste si ni le putem asuma in cel mai frumos mod:

1. Cele mai mari limite pe care le intalnim in viata sunt cele create de mintea noastra.

Cele mai mari lucruri care ne fac nefericiti sunt convingerile false la care refuzam sa renuntam. Suntem capabili de mult mai mult decat ne imaginam in prezent, facem sau traim. Pana la urma, vom deveni ceea ce admiram asa ca trebuie sa facem curat in minte si sa ne lasam sperantele, si nu ranile, sa ne formeze viitorul.

2. Trebuie sa ne confruntam cu lumea asa cum este ea, nu cum ne-am fi dorit sa fie.

Gandeste pozitiv. Prea multi oameni nu mai vad lumina de la capatul tunelului fiindca se asteapta intotdeauna sa gaseasca aur curat. Gandirea pozitiva nu inseamna sa speri ca mereu sa se intample tot ce e mai bun, ci sa accepti ca orice se intampla, se intampla fiindca asa e mai bine in acel moment. Continua sa zambesti si urmeaza-ti inima. Vei vedea ca intr-o zi viata nu te va mai supara.

3. Ceea ce fac alti oameni nu e ceva ce tu poti controla.

Asa ca aminteste-ti ca nu te poti increde mereu ca ceilalti iti vor respecta sentimentele, chiar daca tu le respecti pe ale lor. Faptul ca esti o persoana buna nu iti garanteaza ca si ceilalti vor fi la fel. Ai control numai asupra propriei persoanei si asupra modului in care vrei sa traiesti si sa reactionezi. Cat despre cei care te ranesc, poti sa-i accepti sau sa pleci.
Autor: MarketingPortal.ro


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016