Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

AVEM CARTI DE DAT. LUATI-LE!

Tags: concurs facebook, marketingportal, rentrop & straton, marketing, like

Marketingportal a pornit campania de daruit carti acum doua zile. Va multumim pentru faptul ca sunteti alaturi de noi si va invitam sa cereti si mai multe carti! Veti castiga una din urmatoarele carti: Dictionar international de marketing, Manual de e-marketing, Esentialul in marketing, Cum sa concepi un plan de marketing.
DETALIILE CONCURSULUI
 
1. Dati Like pe pagina de Facebook a marketingportal.ro.
 
2. Postati un comentariu la unul din urmatoarele articole:  
 
 
 
 
 
 
3.  Primele 80 de comentarii vor fi recompensate cu una din cartile esentiale de marketing pe care orice specialist sau pasionat trebuie s-o aiba.
 
4. Cartile vor putea fi ridicate de la sediul librariei Rentrop & Straton , din strada Brezoianu, nr. 6,sector 5, Bucuresti,  pe baza codului de promotie personalizat pe care-l veti primi, dupa data de 28 septembrie. Pentru a intra in posesia codului, trebuie sa trimiteti un e-mail la urmatoarea adresa: marketingportal@rs.ro, cu titlul CONCURS  FACEBOOK . Nu uitati sa va mentionati numele.

Succes!
 
Autor: Marketingportal


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

oana 02-Sep-2012 16:04:23
Sa inteleg ca cei din provincie nu pot primi carti?

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016