Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Bere, apa plata, chipsuri... cine mai doreste?!

Tags: metrorex, vanzare, publicitate, campanii, companii

Am alergat de multe ori sa prindem metroul. Ne-am inghesuit intre doua statii si am crezut ca nu mai ajungem la capatul celalalt in viata. Intre doua statii, daca ai "noroc", astepti pret de vreo 3 kilometri. E drept, ii faci cu metroul, insa distanta medie dintre doua statii la noi este de 1,5 km prin comparatie cu cele mai multe retele din alte tari europene in care nici nu stii, sincer, de ce mai iei metroul cand ajungi mai usor daca mergi pe la suprafata.


Am observat recent ca un metrou intreg era captusit bine cu reclamele unei singure companii telefonice. Asta la dus. La intors, metroul era decorat frumos si cat mai vizibil cu reclamele companiei concurente. Nu dam nume, doar zambim pe sub mustati vazand o asemenea promovare agresiva, dar pe peroane diferite. Fiecare cu metroul lui, e firesc. Oare targetarea s-a facut si pe cartiere?

Si daca tot am vazut strategia asta impartita intre Pantelimon si Pipera, de ce sa nu mai facem niste afaceri la metrou si sa vindem apa plata? Doar si in tren se intampla la fel si esti tentant sa cumperi ceva, chiar daca ti-ai indesat deja in geanta alune, covrigi de Buzau si, eventual, cartofi si cafea din gara, pentru un drum de-o ora si jumatate. E drept, nu stii niciodata cand ramai pe camp intre Ploiesti si Bucuresti si o sa ai nevoie de proviziile alea care ar hrani vreo cinci vagoane.

Asa ca, ce-ar fi sa vindem apa plata in metrou, macar acum, cat e cald? Am fi oare deranjati ca nici la metrou nu scapam de oamenii care incearca sa ne vanda ceva? Asa cum poate ne deranjeaza ca un metrou e plin de aceeasi reclama tiparita la nesfarsit in dreptul fiecarui rand de scaune? Ma gandesc la un angajat Metrorex in uniforma care ne-ar intreba frumos daca dorim apa plata sau cafea. Cat pentru un drum de circa 40 de minute cu metroul.

Poate acum nu pare o idee buna, dar cred ca o sa ne schimbam parerea diseara, cand plecam acasa.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016