Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cand poti trece de la freelancing la antreprenoriat

Tags: antreprenor, succes, afacere, freelancer, freelancing

Nu e usor sa treci de la un job full-time la unul de freelancer. Mai apoi, nu e usor sa treci de la munca de freelancer la cea de antreprenor. Lucrurile care te motiveaza si care te fac sa vrei sa treci la nivelul urmator sunt puse in balanta cu cele care fac zona de freelancing una confortabila.


Exista insa unele semne care ne arata ca am putea deveni antreprenori daca decidem sa facem acest pas.

Proiectele tale incep sa prinda contur si un traseu destul de clar.

Mai exact, incepi sa castigi bani din ele sau esti sigur ca au potential suficient de mare incat sa iti aduca venituri. Multi freelanceri isi lanseaza proiecte personale pe langa cele pe care trebuie sa le livreze clientului. Impartit astfel pe cele doua "campuri de lupta", acesta poate alege sa dedice mai mult timp proiectelor proprii.

Nevoia de a  creste veniturile devine din ce in ce mai mare

Aceasta nevoie apare, de regula, atunci cand incepem deja sa vedem ca nu ne mai ajunge timpul pentru a creste si mai mult sumele de bani castigate, in conditiile in care, ca freelancer, timpul chiar inseamna bani. De aceea, sa vinzi produse inseamna, de multe ori, sa elimini aceasta piedica impusa de timp.  De cele mai multe ori, freelancerii vand si produse care nu depind de timpul lor pentru a reusi sa obtina venituri fara sa fie nevoiti sa aiba pauze in vanzari.

Apare nevoia de a face o schimbare majora

Chiar si oamenii pasionati de ceea ce fac pot ajunge intr-un punct in care sa se plictiseasca, pur si simplu. De multe ori, freelancerii se satura sa raspunda cerintelor unui client sau sa fie in permanenta nevoiti sa isi caute clienti noi. Aceasta cariera nu trebuie abandonata brusc, ci in momentul in care cifra de afaceri demonstreaza deja o evolutie sigura.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016