Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Esti frumos indeajuns pentru a obtine slujba?

Tags: marketing, oameni frumosi, angajare, bani, frumusete

Site-ul de dating exclusivist, marketat ca oferind servicii numai oamenilor atragatori, Beautifulpeople.com, si-a lansat un instrument de recrutare pentru angajatori.
Este aceasta perspectiva demna de luat in seama de angajatori? Haide sa ne jucam un pic cu stereotipul omului frumos care are mai multe avantaje. Nu vom reusi sa combatem ideea, pentru ca cei cu chip atragator sunt, conform oricaror studii am cita, mai increzatori, obtin mai repede slujbe si sunt platiti mai bine decat restul vulgului.
 
Persoanele sexi tind sa aduca mai multi bani pentru compania la care lucreaza, asa ca era doar o chestiune de timp pana cand cineva sa se gandeasca sa creeze un spatiu de unde angajatorii sa poata angaja oameni frumos.
 
Beautifulpeople.com se foloseste de toate aceste adevaruri si spune ca „o fata atractiva creeaza intotdeauna o prima impresie excelenta pentru orice business”.
 
Bineinteles, obsesia pentru frumusete si exclusivitate poate sa aiba efectele ei negative (vezi declaratiile lui Mike Jeffries de la Abercrombie & Fitch).
 
Si exista loc pentru nemultumiri care pot lua calea instantei, mai ales ca Beautifulpeople.com are o definitie foarte ingusta a frumusetii: oameni cu corpuri bine proportionate si suple. Are cam 750.000 de membri, admisi dupa ce si-au trimis poze care au fost evaluate de membri mai vechi de sex opus („printr-un proces corect si democratic”). 
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016