Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Interviurile MarketingPortal.ro – Mihai Stanescu: In lumea 2.0, nimeni nu mai lucreaza complet singur

Tags: marketingportal, brasov business days, mihai stanescu, practici de management

Mihai Stanescu, Managing Partner, RoCoach, va fi unul dintre vorbitorii din cadrul evenimentului Business Days, care va avea loc la Brasov in data de 28-29 septembrie 2011.
Fondatorul companiei RoCoach, prima companie care furnizeaza servicii exclusive de coaching in Romania, are la activ peste 3.500 de ore de executive & business coaching.

In ultimii 10 ani a implementat proiecte de dezvoltare organizationala prin coaching cu peste 100 de companii private din Romania si Sud-Estul Europei (Austria, Grecia, Ungaria, Bulgaria).
 
Redactor MK Portal: Care este cel mai scurt timp in care putem opera schimbarea unei culturi organizationale?
 
Mihai Stanescu: De obicei, un an de zile. Insa aceste perioade variaza in functie de ce schimbari sunt necesare. 
 
Redactor MK Portal: Coaching, mentoring, dezvoltare organizationala, profesionala si personala: o piata importanta in 2012?
 
Mihai Stanescu: Categoric, da. Cele mai multe business-uri au nevoie sa se redefineasca si sa capete un "competitive edge" pe care sa mizeze puternic. Iar aceste lucruri nu se pot realiza fara o transformare la nivel de practici de management. 
 
Redactor MK Portal: Un angajat sclipitor trebuie sa lucreze neaparat in echipa?
 
Mihai Stanescu: Am cunoscut multe "staruri" care lucreaza singuri si au rezultate extraordinare. Pe de alta parte, in "lumea 2.0" nimeni nu mai lucreaza complet singur. Am antrenat si continui sa antrenez ASA-numitele "remote teams", echipe formate din oameni care ajung foarte rar sa se vada fata in fata. Ceea ce extinde foarte mult ideea clasica, traditionala de echipa.

Daca va inscrieti ACUM AICI pentru a participa la Brasov Business Days , beneficiati de o reducere de 25%.  Nu uitati sa introduceti codul RS25.
 

Autor: Marketingportal


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016