Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Obiceiurile care care te fac fericit

Tags: libertate emotionala, acceptare de sine, lectii, prieteni

Fiindca obiceiuri rele de care incercam sa scapam se tot gasesc, sa povestim astazi putin despre ceea ce am putea incepe chiar acum si transforma treptat in cele mai frumoase obiceiuri care sa ne aduca oricand o stare de bine.

Nu uita de copilul din tine.  Implinirea de sine trebuie sa fie cea mai importanta si sa fie pe primul loc. Asa cum mi-a spus recent un prieten, copiii sunt cei mai inteligenti oameni din lume. Tocmai de aceea, trebuie sa nu uitam de copilul din noi care are cel mai mult nevoie de iubire si de rabdare. Daca ii vei aminti mereu ca trebuie sa se potoleasca si ca acele ganduri nu sunt reale, vei uita cine esti cu adevarat. Lasa copilul din tine sa te ajute sa implinesti cele mai importante lucruri in viata.


Fii mai relaxat si nu te teme sa te iei mai putin in serios. Uneori a face haz de necaz ne ajuta sa avem o perspectiva mai buna asupra vieti. Chiar daca in ochii altor oameni o sa para ca ne purtam nebuneste sau ca si cum am avea cinci ani, trebuie sa stim ca a zambi si a rade atunci cand viata ne ia prin suprindere poate sa ne ajute foarte mult.


Nu pleca urechea la toate zvonurile. Cei care te accepta iti sunt prieteni. Cei care nu te accepta te invata lectii. Nu conteaza ce iti spun ceilalti si nu conteaza parerile altor oameni despre tine. Aceasta e problema lor. Ce conteaza cu adevarat e ce crezi tu despre tine si cine alegi sa devii.

Nu te mai compara cu ceilalti. Cu cat te judeci si te compari mai mult cu alte persoane in locul carora ti-ar placea sa fii sau cu imagini ale omului care ai vrea sa fii, cu atat de indepartezi de acest ideal. Aceste comparatii negative nu fac decat sa te demotiveze. In schimb, cu cat te accepti pe tine mai mult si te iubesti asa cum esti deja, cu atat mai bun vei deveni la tot ce faci. Aceasta acceptare de sine creeaza o libertate emotionala care te inspira sa atingi potentialul maxim.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016