Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Simplica-ti viata in 3 pasi simpli

Tags: productivitate, greseli, ocupatie, loc de munca, prezent

Imi amintesc si acum de o ilustratie cu un om contorsionat astfel incat sa priveasca spre trecut. Reprezenta exact ceea ce nu ar trebui sa facem: sa complicam lucrurile privind in urma. Cei care ne atrag atentia asupra productivitatii pe care o putem obtine numai traind in prezent continua sa vina cu sfaturi care privesc atat viata profesionala, cat si cea personala.

1. Invata din trecut si lasa-l in urma.

Greselile din trecut ar trebui sa ne invete sa construim un viitor minunat si nu sa ne produca mai multa teama. Greselile noastre nu sunt ceea ce suntem noi in acest moment. Daca e un lucru bun, e minunat. Daca e ceva mai putin placut, atunci e o lectie. Succesul nu tine de locul in care ne aflam la un moment dat in viata, ci de ceea ce am invatat pana la acel moment.

2. Concentreaza-te asupra lucrurilor cu adevarat importante.

Descopera ce conteaza cu adevarat pentru tine. Scapa, pe cat posibil, de orice altceva care iti ocupa timpul in mod superficial si neplacut. Fara timp pierdut, fara regrete. Concentreaza-te pe a fi productiv, nu ocupat. Nu conteaza cat de multe lucruri faci, ci daca faci lucrurile potrivite. Rezultatele sunt intotdeauna mai importante decat timpul de care ai avut nevoie pentru a le duce la bun sfarsit.

3. Ofera ceea ce ti-ar placea sa primesti.

Ai parte de lucruri bune de la ceilalti in momentul in care, in orice situatie, oferi ce ai mai bun. Daca vrei iubire, ofera iubire. Daca vrei prietenie, ofera prietenie. Daca vrei bani, ofera valoare. Functioneaza. Chiar este atat de simplu. Adevarul se afla intotdeauna cuprins in cele mai simple propozitii. Revelatiile nu sunt niciodata ascunse in spatele unor scheme complicate.

Nu mai incerca sa fii tot pentru toti. Concentreaza-te pe cateva relatii stranse cu mai putini oameni. Nu suntem creati sa fim prieteni cu o suta de oameni. Nu avem cum sa ii multumim pe toti si este nesanatos sa ne dorim asta. Invata sa mergi mai departe si nu lasa nimic sa te tina pe loc, fie ca este vorba de un loc de munca sau de o persoana.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016