Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Solutia inedita care iti poate aduce bani, prosperitate si fericire deplina!

Tags: bani, afaceri, riscuri viata, drum gresit in viata

De cele mai multe ori, daca intrebi un om ce anume isi doreste el cel mai mult, cu ardoare mare, mai presus de multe alte lucruri, iti va spune ca vrea bani! Vrea bani sa ii intoarca cu lopetica, sa nu prinda mucegai. Vrem bani sa avem sa dam si altora, sa ne cumparam cabane la munte si sa ne facem o mica ferma de bivolite si apoi sa intram pe piata cu branza de lux.
Ce sa mai lungim vorba, vrem bani si nu ne este rusine sa admitem. Si ce este dramatic cu adevarat este ca multi se arunca la bani prea devreme. Ai impresia ca jobul actual, bine platit si destul de ok asa, in principiu, este cel potrivit. Nu te ajuta sa iti cumperi ferma aceea la care visezi cand pui capul pe perna noaptea, insa e ceva. Te ajuta sa iti platesti facturile si sa cumperi copilului jucarii frumoase, broccoli si haine nu din piata.

Si apoi stai si te gandesti, tot seara in pat, dupa ce ti-ai pus copilul la somn. Stai si te gandesti incotro mergi acum. Ce fac? De pus deoparte nu pun oricum. De castigat la loterie nu se va intampla si oricum nu vrei bani nemunciti. Si ce o sa faci?

Asa ca realizezi ca ai sarit la bani mai devreme decat trebuia. Si solutia poate fi una cat de clara se poate! Trebuie sa ne luam putin gandul de la bani si sa incercam sa dam din coate sa ne schimbam drumul. Fiindca daca drumul de acum nu iti ofera macar un mic indiciu ca mergi in directia cea buna, e unul care te va duce in directia in care vei ajunge in genunchi, istovit, frustrat ca visul tau a raman un simplu vis.

Si sunt multi cei care raman pe drumul gresit doar pentru ca aici este caldut si nu sunt riscuri mari la mijloc. Nu te risti si accepti sa tot mergi pe drumul care, implicit, te departeaza de tinta ta. Se poate sa fie un drum paralel, se poate sa fie un drum diametral opus. Ce mai conteaza! Inchizi ochii, speri sa adormi cat mai repede si maine sa iti vina ideea salvatoare, acea scurtatura la care visezi de prea mult timp!

Sa aveti succes in tot ce faceti si un drum bun in viata!


sursa foto: www.sxc.hu
Autor: Adela Simonescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

edi 22-Mar-2013 08:15:30
Un articol inutil, un fel de monolog care nu ne aduce nici un plus de informatie si care in plus contrazice iluzia pe care ti-o creaza un titlu atat de pompos. Nici nu ma asteptam sa vad vreo solutie, dar m-a facut curios. Vreau timpul inapoi pentru ca am citit acest articol.

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016