Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Un invingator priveste inapoi cu un singur scop

Tags: dezvoltare personala, fericire, trecut, lectii

Cum treci peste dezamagirile din partea altor oameni, peste esec, peste teama care te opreste de la a face pasul urmator? Te opresti si privesti spre trecut incercand sa iti imaginezi ce ai fi putut face altfel? Incerci sa gasesti la nesfarsit solutii pentru ceva care in prezent nu mai exista?
Nimic din trecut nu ne mai poate rani decat in masura in care ii dam noi voie. Asa ca exista nenumarate cai de a merge mai departe. De fapt, ar trebui sa stim ca, in realitate, nu exista nicio cale de a merge inapoi.

Cum faci insa fata prezentului cand mintea ta tot revine la ce s-a intamplat in trecut? Ei bine, oricat ar parea de greu, a ramane in prezent este o lupta permanenta. Oricine se poate lasa sa alunece catre trecut fiindca ai nevoie doar de renuntare pentru a ramane prins in ceva ce-ti face rau.

Dar ca sa mergi mai departe va trebui sa lupti zi de zi, sa schimbi ceea ce azi nu te multumeste, sa faci inca un pas atunci cand simti ca legaturile cu trecutul se intaresc, iar bratele incep sa te doara. Strange din dinti si mergi mai departe. Vei vedea ca intr-o zi, pe neasteptate, te vei elibera.

Vei invata, pe masura ce mai faci un pas si inca un pas, ca nimic nu e intamplator si ca fiecare om pe care il intalnim ne invata ceva. Unele lectii sunt frumoase, iar unii oameni ne hranesc spiritul. Unele lectii sunt dureroase, dar necesare pentru ca noi sa devenim mai puternici daca nu eram. Exista oameni care vor aduce la suprafata tot ce e mai bun in noi, care ne vor motiva, ne vor incuraja, ne vor face fericiti. Pe acestia trebuie sa ii apreciem si sa ii tinem aproape de noi.

Vei mai invata ca e mai bine sa fii singur decat in compania cuiva care iti face rau si ca, desi unii oameni se vor folosi de tine, altii te vor pune la incercare, iar altii te vor invata lectii noi, vor exista si oameni care vor scoate ce-i mai bun din tine si te vor invata sa cresti in cel mai frumos mod.

Bucura-te de prezenta unor astfel de oameni in viata ta si ai grija de ei!

Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016