Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vrei sa stii cata zapada e in sudul tarii? Intra pe Twitter

Tags: twitter, uk snowmap, aplicatie twitter

Surprinzator, a nins si iarna aceasta. Culmea, tocmai in ianuarie, cand in mod cert nu s-ar fi asteptat nimeni, nici macar autoritatile.


Nu a fost insa nicio supriza pentru nimeni cand am ramas inzapeziti cu masinile, cu bocancii sau cu lopetile de zapada printre cele mai mari troiene ivite parca peste noapte. Dilema e insa aceeasi din fiecare an: ce e de facut daca ninge toata noaptea?

In fata unei astfel de naturi incapatanate, nu te poti aseza de-a curmezisul (decat cu masina, pe panta lina a ghetusurilor din intersectii). Daca ninsoarea are program non-stop, cei care ar trebui sa ne scape de muntii de zapada, macar pe ici, pe colo, se limiteaza la programul de opt ore.

Nu stiu daca si in Anglia supriza unei ninsori este la fel de mare, cert este ca cineva a inventat aplicatia Twitter UK Snowmap prin care poti afla totul despre ninsoare indiferent de regiune, singura conditie fiind ca cineva sa fi postat un tweet despre starea vremii din orasul respectiv.

Aplicatia functioneaza foarte simplu si ofera utilizatorilor posibilitatea de a acorda o nota nivelului de viscol, de la 1 la 10. In mod cert, noua ne-ar fi de folos o astfel de aplicatie cu o scara de la 10 la 15.

De fapt, poate ca nici n-ar fi atat de utila pentru ca toate mesajele de pe Twitter ar fi similare: "zapada, zapada, zapada..." si "Desi poate parea incredibil pentru aceasta perioada a anului, ninge..."


Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016