Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce idei de afaceri ne mai atrag atentia in 2013?

Tags: afaceri, afaceri profitabile, idei de afaceri, idei afaceri, afaceri

Ca si in 2012, mizam pe agricultura, pe online, pe tehnologie? Lucrurile, la o prima vedere, par neschimbate, dar sunt si este cazul sa intelegem ce se mai intampla in industriile de care suntem interesati. Spre ce surse de profit mai migreaza romanii nostri? Spre ce surse de profit s-au indreptat deja strainii?
2013 este un an destul de special pentru cei care se incumeta sa isi lanseze afacerile. Stim deja ca apar noi si noi piedici pentru micii intreprinzatori, insa cei mai multi se vor orienta catre strategii inteligente care sa ii ajute sa se puna singuri in avantaj. Asa ca multi vor apela la bootstrapping, initerea unei afaceri cu putini bani sau ... deloc. Si se poate! Este perfect realizabil, insa orice proiect va fi inceput de jos, de la zero si cu dezvoltare in timp, pe masura ce apar si incasarile.

Pentru 2013, suntem atrasi in mod deosebit de mediul online si posibilitatile sale. Fie ca vrem sa ne implicam in blogging, sa ne consolidam un site bine nisat, sa ne deschidem  un mic magazin online, un agregator de oferte, un director de articole sau un forum, toate pot fi idei de afaceri geniale si cu potential de profitabilitate mare.

De asemenea, 2013 este un an bun si pentru agricultura, in special pentru agricultura ecologica. Investim in soiuri rezistente la seceta si mizam in mod deosebit si pe hedging, tehnica prin care ne acoperim investitiile. Spre exemplu, cultivam catina, un soi bun si pe timp de seceta. Alaturi putem sustine si alte culturi cu caracteristici, cerinte si conditii de dezvoltare diferite. In acest fel, indiferent care vor fi conditiile climatice - factor decisiv in agricultura - sansele de profitabilitate sunt inca mari.

In agricultura, va recomandam sa mizati pe culturi cat mai originale, pe idei de afaceri noi. Ne indepartam de cartof, tomate si conopida si ne orientam catre broccoli, andive, afine, coacaze, anason stelat, lavanda, catina si nu numai.

Mai mult, 2013 este un an bun si pentru cei care vor investi in tehnologie si in acele idei de afaceri care sa sustina progresul si inovatia in acest domeniu. Specialistii care pot realiza aplicatii multifunctionale sunt la mare cautare si acestia pot atrage investitii serioase din partea celor cu putere financiara mare. In mod real, cu un plan de afaceri, romanii inovativi pot obtine fonduri banesti mari care sa ii ajute sa isi sustina proiectele aducatoare de profit.


Mult succes si un an cat mai profitabil!


sursa foto: www.sxc.hu

Autor: Maria Nicutar


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016