Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O tableta cu solutii complete pentru manageri de top!

Tags: management si marketing, afaceri, tableta manageri, management, tableta pentru manageri

Managementul nu mai este cum era odata. Nici marketing-ul si la fel s-au schimbat toate odata cu intrarea in era expansiunii digitale. Si este normal sa tinem pasul fiindca nici nu vrem sa ne imaginam cum arata esecul si daca am trecut vreodata pe langa el, stim cat de dureros este sa fii depasit din toate punctele de vedere.
Asa ca investim si investim si continuam sa investim. Urmam cursuri si seminarii, mergem la workshop-uri si conferinte, cumparam carti si gadget-uri de ultima generatie pentru a fi siguri ca suntem primii care vor pune ochii pe informatiile care vor face diferenta intre profit si pierdere.

O veste buna pentru orice manager: Tableta Rentrop & Straton ofera solutii complete pentru ca tu sa ai posibilitatea sa iei decizii strategice pentru afacerea ta, oriunde si oricand.

Ce avantaje iti ofera tableta pentru manageri? Gandeste-te cat de important este sa iti conduci eficient activitatea fiind conectat la reteaua companiei tale in permanenta. Mai mult, ai acces in timp real la date si informatii din cadrul companiei si iti poti manageriza eficient intalnirile, contactele si fisierele personale.

De asemenea, tableta cu solutii complete pentru manageri iti da acces permanent si usor la pachetul de aplicatii cu informatii specializate pentru manageri, gata instalate pe tableta. Beneficiezi de:

1. Abonament gratuit timp de 12 luni la Softul legislativ Legis Plus Managementul Afacerii
oferit de CTCE Piatra Neamt, in baza parteneriatului cu Rentrop & Straton, care iti ofera acces DE ORIUNDE si, mai ales, ORICAND la INTREAGA legislatie specifica mediului de afaceri!

2. Consilier - Analiza financiara, bugete, cash-flow, controlling, lichiditati - un instrument de lucru care te ajuta PRACTIC sa iti protejezi si sa iti dezvolti financiar afacerea!

3. "Cele mai importante 40 de greseli de evitat in managementul financiar"

4. "Ghid practic Excel" - te ajuta sa muncesti rapid si eficient in Excel, fara dureri de cap si greseli!

5. "Marketing in 37 studii de caz " sau cum sa vinzi orice, oricui, oricand!

6. Contracte pentru Marketing si Vanzari, Managementul afacerii si Achizitii si Logistica



Consulta pagina de prezentare a tabletei, afla ce caracteristici tehnice detine si fa o investitie buna!
Autor: Adela Simonescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016