Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

SEO s-a mutat in social media. Nu optimiza unde nu trebuie

Tags: seo, social media, optimizare, google, site, marketing, motor de cautare

E adevarat ca pana acum stiam care sunt regulile care functioneaza ca la carte si pe care le aplicam pentru site-urile sau blogurile noastre.
De la continut pana la aspectul site-ului, lucrurile erau destul de clare. Odata cu tendintele care s-au schimbat si cu utilizatorii care au inceput sa foloseasca noi metode de cautare in online, social media a devenit la fel de important ca site-ul pe care il detinem cand vine vorba de optimizare.

Nu trebuie, asadar, sa neglijam retelele de socializare, acestea fiind in continuare un element in directia caruia merita sa investim bugetul de marketing si de timp.

Social media continua sa fie un canal eficient pentru promovare si distribuirea continutului cu aceeasi viteza uimitoare si de neoprit la care am asistat deja in nenumarate randuri. Chiar daca Google nu inregistreaza retelelel de socializare ca algoritmi pentru ranking, social media influenteaza optimizarea.

Chiar daca vorbim de cresterea ratei de optimizare pe site, trebuie sa luam in calcul si aspectul care tine strict de social media. De obicei, ne referim la Google, la ce ii place gigantului, la cum trebuie sa pasim cu grija in jurul motorului de cautare pentru a nu-l supara si pentru a nu ne trezi ca avem de-a face cu un website non-grata.

Optimizarea tine insa si de ce se intampla in social media fiindca retelele au devenit in sinea lor motoare de cautare extrem de utilizate. Pe langa Google, Bing, Yahoo sau AOL, social media reprezinta astazi un motor de cautare de care suntem obligati sa tinem cont.

Asa ca social media trebuie privit ca element care face parte din ce inseamna SEO si ceea ce oferim in online in cadrul retelelor de socializare trebuie sa tina cont de aceleasi reguli de optimizare pe care le folosim pe site, adaptate, desigur, la mediul social.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 3 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016