Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Campania care a facut 100.000 de oameni sa se lase de fumat

Tags: marketing, reclama antifumat, exemple de campanii de succes, fumat

O campanie antifumat, "Tips From Former Smokers" (Sfaturi de la fosti fumatori, tr.n.) care a rulat trei luni de zile in Statele Unite, a determinat, conform estimarilor Centrului de Control si Preventie a Bolilor din aceasta tara, 100.000 de oameni sa renunte la viciu.
Centrul a emis un comunicat de presa, citat de Huffington Post, care anunta ca a intervievat 3.501 de fumatori inainte si dupa campanie. Aproximativ 80% dintre acesti fumatori si-au amintit ca au vazut la TV cel putin unul din spoturile campaniei.
 
Dupa incheierea campanie antifumat, aproximativ 12% dintre fumatori au incercat sa se lase de fumat, ceea ce inseamna, estimativ, ,6 milioane de fumatori in Statele Unite si aproximativ 220.000 au devenit abstinenti imediat dupa campanie. Dar, pentru ca naravul nu dispare asa usor, Centru de Control si Prevenire a Bolilor crede ca numai 100.000 de oameni se vor fi lasat cu succes de fumat.
 
Raportul publicat spune ca persoanele care au urmarit clipurile cu un mesaj extrem de puternic le-au recomandat prietenilor si membrilor familiei sa renunte la fumat, estimandu-se ca recomandarile nonfumatorilor s-au dublat la scurt timp dupa ce campania s-a incheiat.
 
Reclamele prezinta povesti personale reale extrem de nefericite ale unor oameni care sufera de boli grave din cauza fumatului. 
 
Mai jos o vedeti pe Suzy care a avut un ataca cerebral si este acum imobilizata la pat.

Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016