Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Reclama zilei: Imaginati-va lumea fara intoleranta

Tags: marketing, liga antidefaimare, imagine, john lennon, discriminare

Liga Antidefaimare este o organizatie nonguvernamentala internationala cu sediul in Statele Unite. A fost fondata in 1913, misiunea sa la lansare fiind de "a opri, prin apelul la ratiune si constiinta si, la nevoie, la lege, defaimarea evreilor. Scopul ultim este de a proteja dreptul la justitie si tratament corect al tuturor cetatenilor si de a pune stop discriminarii nedrepte si incorecte impotriva oricarei secte sau grup de cetateni".
Liga sarbatoreste 100 de ani de la infiintare printr-un filmulet simplu si extrem de emotionant. Ne indeamna sa ne imaginam cum ar fi astazi lumea noastra daca personalitati ca Dr. Martin Luther King Jr., Anne Frank, Harvey Milk, Daniel Pearl, James Byrd, Matthew Shepard si Yitzhak Rabin ar fi inca in viata si si-ar continua munca dedicata umanitatii.

Pe fundal nu era potrivita nicio alta tema muzicala cu exceptia „Imagine” a lui John Lennon's, asa ca nici nu a mai fost cazul sa-l mentioneze si pe el in clip. 

Imaginati-va deci o lume lipsita de fanatism si de ura, lucruri care ni s-au mai spsu si inainte, dar poate nu intr-o maniera atat de poetica.
 


Foto: Captura YouTube
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016